پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۷ مهر ۱۳۸۸، ۱۴:۱۱

تعویض پیاپی مدیریتهای تربیت بدنی به استان تهران لطمه زده است

استان تهران - خبرگزاری مهر: معاونان عمرانی فرمانداریهای استان تهران در پنجمین همایش خود در پاکدشت، تعویض مدیریتهای پیاپی تربیت بدنی های استان تهران را عامل عدم پیشرفت پروژه های ورزشی عنوان کردند.

به گزارش خبرنگار مهر در پاکدشت، اکثر حاضران در این همایش بر لزوم ثبات مدیریتی در تربیت بدنی استان و شهرستانهای تابعه تاکید کردند.

پروژه های نیمه تمام ورزشی از قبیل سالن های کوچک و بزرگ در شهرستانهای استان و مناطق تهران بزرگ، تخریب فضاهای ورزشی به دلیل عدم رسیدگی کامل به سالن ها و استادیوم های ورزشی و عدم تخصیص اعتبارات عمرانی برای تکمیل و بازسازی پروژه ها از موارد مطرح شده توسط معاونان عمرانی و مدیران دفاتر فنی فرمانداریهای استان تهران بود.

مدیر کل دفتر فنی استانداری تهران در حاشیه این همایش در گفتگو با خبرنگار مهر در پاکدشت، اظهار داشت: با توجه به مسائل مطروحه در جلسه امروز، جلسه ای با مدیران اداره کل تربیت بدنی استان و روسای شهرستانها در استانداری خواهیم داشت و در رابطه با پیشرفت فیزیکی و کیفیت پروژه های عمرانی ورزشی بحث خواهیم کرد.

محمود باقری افزود: به عقیده معاونان عمرانی، تعویض های پیاپی مدیران تربیت بدنی و عدم ثبات مدیریتی نیز از عوامل عقب ماندن بسیاری از پروژه ها بود که این مورد به اطلاع استاندار تهران خواهد رسید.

وی خاطرنشان کرد: در صورتی که پروژه های ورزشی در استان تهران باشد که نیاز به مبالغ کمی داشته باشد، استانداری حاضر است این هزینه ها را پرداخت کند تا پروژه های نیمه کاره یا نیمه بازسازی شده به سرعت در اختیار مردم قرار گیرد.

کد خبر 967224

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha