به گزارش خبرنگار مهر، مراسم پایان فیلمبرداری فیلم سینمایی "زمهریر" به کارگردانی علی روئین تن شب گذشته در رستوران اسفندیار با حضور عوامل و بازیگران این فیلم برگزار شد. در ابتدای این مراسم بیتا بادران بازیگر "زمهریر" که به همراه سارا خوئینیها دیگر بازیگر این فیلم اجرای برنامه را برعهده داشت متن علی روئینتن را در باره "زمهریر" و ابراز ارادت وی نسبت به همکارانش در این پروژه خواند.
درادامه سیدضیا هاشمی تهیه کننده "زمهریر" ضمن تشکر از حاضران این فیلم را پروژهای ملی توصبف کرد و گفت: هر فرصتی را برای قدردانی از هنرمندان باید غنیمت شمرد و به هنر و هنرمند ارج نهاد خوشحالم که" زمهریر" بهانهای برای تقدیر از بزرگان سینما و زحمتکشان این عرصه شده است.
وی افزود: همه عوامل این فیلم با عشق در این پروژه حضور یافتند و از حضور پر از شور آنها تشکر میکنم .امیدوارم دفتر رها فیلم خانهای کوچک برای همدلی سینماگران و در خدمت آنها و سینما باشد و "زمهریر" اکران خوبی داشته باشد تا بتوانیم تولید پروژههای ملی را ادامه دهیم.
در ادامه و پس از نمایش پشت صحنه " زمهریر" جمشید مشایخی، علیرضا زرین دست، ایرج رامین فر، یدالله نجفی به روی صحنه رفته و در خصوص حضور خود در این پروژه صحبت کردند. بادران و خوئینیها تا پایان مراسم ضمن شوخی با همکاران خود در این پروژه به معرفی عوامل و گفتگو با آنها پرداختند.
نظر شما