پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۴ آبان ۱۳۸۸، ۱۶:۱۸

حقوق بازنشستگان همسان سازی واقعی شود

حقوق بازنشستگان همسان سازی واقعی شود

تبریز - خبرگزاری مهر: دبیر اجرایی خانه کارگر تبریز خواستار همسان سازی واقعی حقوق بازنشستگان و توسعه مراکز درمانی در تبریز و دیگر شهرستان های استان شد.

کریم صادق زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در تبریز افزود: بازنشستگان نیز همانند کارگران تلاشگر و شاغل مشکلات فراوانی دارند که می بایست مورد توجه مسئولین قرار گیرد.

وی از بازنشستگان به عنوان خردمندان جامعه یاد کرد و گفت: جایگاه بازنشستگان باید به عنوان تجربه یافتگان عرصه های تولید ، صنعت و خدمت در جامعه تکریم شده و حرمت و شخصیت انسانی آنان محترم شمرده شود.

صادق زاده افزود: در این راستا می بایست خدمات شایسته تری در ابعاد مختلف فرهنگی، اجتماعی و معاش بازنشستگان فراهم شود.

وی از دولتمردان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواست تا در جهت رفاه و آسایش بازنشستگان گام های موثرتری بردارند.

صادق زاده ادامه داد: مسئولین سازمان تامین اجنماعی باید در سطح کلان کشور با برنامه های تاثیر گذار و مفیدتر به حال بازنشستگان فعالیت بیشتری نماید.

وی همچنین تشکیل اردوهای آموزشی و زیارتی را در راستای پیوند اتحاد و همدلی برای آحاد دو جامعه کارگری و بازنشستگی دانست و گفت: با برپائی اردوهای مختلف، فشار کار و زندگی برای چند روز هم که شده از کارگران و بازنشستگان دور شده و از نظر روحی و روانی برای ادامه فعالیت آماده می شوند.

کد خبر 970535

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha