پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۴ مرداد ۱۳۸۳، ۱۱:۱۵

نشست هفتگي سخنگوي وزارت خارجه(1)

آصفي : ايران با پشتوانه مردمي سالهاست كه در برابر آمريكا ايستاده است

حميدرضا آصفي سخنگوي وزارت خارجه گفت: طراحان تغيير حكومت در ايران از زمان عقب هستند و ايران را به خوبي نمي شناسند، ايران با پشتوانه مردمي سالهاست كه در برابر سياستهاي آمريكا ايستاده است.

به گزارش خبرگزاري"مهر" وي در نشست هفتگي باخبرنگاران داخلي و خارجي درخصوص ادعاي رسانه هاي صهيونيست درباره ارتباط ايران و القاعده گفت: خيلي از مسايل مطرح شده در آمريكا يك تبليغات انتخاباتي است و اين گونه اظهارنظرها واقعيت ندارد.

وي افزود: برخي از محافل صهيونيست تلاش داشتند تا القاعده را به ايران نسبت دهند اما مقامات آمريكايي در اين خصوص نمي توانند ادعاهايشان را اثبات كنند و خود نيز به اين موضوع اذعان دارند. جامعه جهاني با توجه به ناهمگوني القاعده با تفكر و منش ايران اين گونه ادعاها را نمي پذيرد زيرا مخالفت ايران با اين گروه و تفكرات آن از ابتدا روشن بود.

آصفي در پاسخ به مهر درخصوص نشست وزراي خارجه ايران و سه كشور اروپايي گفت: اين نشست هنوز در دستور كار قرار ندارد ولي مديران و كارشناسان دو كشور درحال مذاكره با يكديگرند.

وي درخصوص سفر نخست وزير عراق به كشورهاي عربي گفت: ايران از اين گونه سفرها كه مي تواند درچارچوب ايجاد صلح و ثبات باشد استقبال و اظهار رضايت مي كند.

آصفي درباره راي دادگاه زهرا كاظمي گفت: دولت از ابتدا اعتقاد داشت كه اين فرد بي گناه است و دادگاه نيز به اين نتيجه رسيد كه فرد مظنون بي گناه است و راي به برائت وي داد.

خبر تكميلي متعاقبا ارسال مي شود

 

کد خبر 97723

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha