پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۰ آبان ۱۳۸۸، ۱۰:۱۲

سازمان ملل:

پرواز اسرائیل در آسمان لبنان نقض قطعنامه 1701 است

پرواز اسرائیل در آسمان لبنان نقض قطعنامه 1701 است

هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل متحد در لبنان تاکید کرد که تمامی پروازهای رژیم صهیونیستی بر فراز آسمان لبنان نقض قطعنامه 1701 شورای امنیت به شمار می رود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، "مایکل ویلیامز" سه شنبه شب اظهار داشت: هر پرواز هواپیماهای اسرائیل بر فراز آسمان لبنان نقض قطعنامه 1701 شورای امنیت به شمار می رود و من این موضوع را تکرار می کنم.

وی با بیان این مطلب افزود: تا آنجا که من می دانم هیچ کشوری در دنیا وجود ندارد که همچون لبنان با تجاوزات هوایی این چنینی مواجه باشد.

ویلیامز همچنین کشف دستگاه های شنودی که رژیم صهیونیستی پس از پایان جنگ 33 روزه در مرزهای لبنان وضع کرده بود را نقض قطعنامه 1701 اعلام کرد.

اظهارات ویلیامز در گزارشی به شورای امنیت ارائه شد.

پرواز جنگنده های رژیم صهیونیستی بر فراز شهرها و روستاهای لبنان قطعنامه 1701 شورای امنیت را آشکارا نقض می کند. این قطعنامه در آگوست 2006 به جنگ 33 روزه رژیم صهیونیستی علیه لبنان که به پیروزی مقاومت منجر شد پایان داد.

این پروازها در حالی صورت می گیرد که سازمان ملل متحد بارها از رژیم صهیونیستی خواسته است به تجاوزات خود به حاکمیت لبنان پایان دهد، اما این رژیم با بی اعتنایی به این درخواستها همچنان به اقدامات غیرقانونی خود ادامه می دهد.

کد خبر 981113

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha