۲۴ آبان ۱۳۸۸، ۸:۳۷

طاهایی:

300 هزار متر مربع فضای فرهنگی توسط مازنیها ساخته شده است

300 هزار متر مربع فضای فرهنگی توسط مازنیها ساخته شده است

ساری - خبرگزاری مهر: استاندار جدید مازندران با تاکید بر حمایت بیشتر دولت بر فعالیتهای فرهنگی و هنری در کشور اظهار داشت: مردم مازندران به همراه خیرین توانستند 300 هزار متر مربع فضای فرهنگی مذهبی در استان ایجاد کنند.

به گزارش خبرنگار مهر در قائم شهر، سید علی اکبر طاهایی شامگاه شنبه در نخستین روز کاری خود در استان مازندران در همایش اعضای کانونهای فرهنگی هنری مساجد مازندران در مسجد صبوری قائمشهر افزود: مساجد نقش محوری در تقویت ارزش ها و باورهای دینی داشته و سرمایه گذاری در این حوزه ها باید افزایش یابد.

وی خاطرنشان کرد: رزمندگان دیروز و شهدای آرمیده در خاک امروز از مساجد در صحنه کارزار حاضر شده و برای ملت ایران افتخارآفرینی کردند.

استاندار جدید مازندران با اشاره به برخی خاطرات شهدای گرانقدر شهرستان قائمشهر بر روان شهید شیرسوار از شهدای شاخص استان درود فرستاد و تصریح کرد: بزرگان و خادمانی چون شهید شیرسوار ایران اسلامی را اکنون به پله های اقتدار و تعالی رساندند.

فرماندار شهرستان تنکابن در سال های آغازین پس از انقلاب نیز ضمن بیان خاطراتی از خلبان شهید علی اکبر قربان شیرودی یادآور شد: هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران تاکتیک ها و هنر مهندسی جنگ هوایی شیرودی را هیچگاه از یاد نخواهد برد.

وی در ادامه با تاکید بر حمایت بیشتر دولت به فعالیت های فرهنگی و هنری در مساجد اذعان داشت: بسیاری از ناهنجارها و آسیب های اجتماعی از طریق محافل دینی مذهبی مساجد رفع خواهد شد.

هادی ابراهیمی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران نیز در سخنانی با اشاره به اینکه مساجد باید پایگاه فعالیت های سیاسی و اجتماعی نیز باشد اظهار داشت: در دهه پیشرفت و عدالت باید مساجد به دانش روز دینی و علمی تجهیز شوند.

وی با بیان اینکه وزارت ارشاد برنامه های جدی برای حمایت و پوشش دادن بیمه خادمان مساجد دارد افزود: دولت نهم یک میلیارد تومان برای فعالیت های فرهنگی هنری مساجد اختصاص داده است.

ابراهیمی همچنین با تاکید بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه خاطرنشان کرد: شهدای مساجد نظیر خادمان مساجد مظلوم بوده که باید خدمات آنان پاس داشته شود.

محمد فوقی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد مازندران نیز در سخنانی با اشاره به وجود سه هزار و 500 مسجد در مازندران گفت: تنها هزار مسجد مازندران دارای امامت جماعت است.

وی با بیان اینکه مساجد استان با کمبود امام جماعت مواجه است افزود: تنها پنج درصد مردم در نمازهای جماعت مساجد حضور فعالانه ای دارند.

فوقی خواستار افزایش سطح سواد و دانش خادمان مساجد و فعالان فرهنگی هنری این اماکن مقدسه شد.

کد خبر 983259

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha