پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۵ آبان ۱۳۸۸، ۱۳:۰۳

یوسف نژاد به مهر خبر داد:

بررسی طرح استقلال موسسه استاندارد از وزارت صنایع

بررسی طرح استقلال موسسه استاندارد از وزارت صنایع

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن از بررسی موضوع استقلال موسسه استاندارد از وزارت صنایع و معادن در این کمیسیون در روز گذشته خبر داد.

علی اصغر یوسف نژاد در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، اظهارداشت: موسسه استاندارد با توجه به ماهیت وظیفه ای که بر عهده دارد باید به عنوان یک نهاد مستقل و جدا از وزارت صنایع باشد.

وی ادامه داد: موضوع جدایی موسسه استاندارد از وزارت صنایع دیروز در کمیسیون صنایع و معادن مجلس مورد بررسی قرار گرفت و آنچه از نظر اعضای کمیسیون برمی آید این است که اعضا با استقلال این موسسه موافق هستند، اما رای نهایی کمیسیون درباره این موضوع به جلسه بعد موکول شد.

یوسف نژاد گفت: ایرادی که در عدم استقلال موسسه استاندارد از وزارت صنایع و معادن وجود دارد این است که موسسه استاندار باید ناظر بر دستگاهها باشد درحالی که زیر مجموعه وزارتی است که خود این وزارتخانه خودروهای تولیدی زیادی در اختیار دارد که به نوعی استقلال آن را زیر سئوال می برد.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس یادآور شد: اگر کمیسیون به استقلال موسسه استاندارد از وزارت صنایع و معادن رای دهد این موضوع باید به صورت طرح به صحن علنی مجلس مطرح شود.

وی همچنین از حضور دزفولی مدیرعامل شرکت ایرانسل در جلسه دیروز کمیسیون صنایع خبر داد و گفت: مدیر عامل شرکت ایرانسل با دعوت کمیسیون و برای ارائه گزارش از عملکرد به کمیسیون آمد و توضیحات وی درخصوص عملکرد این شرکت تقریبا قابل توجه بود.

یوسف نژاد تصریح کرد: علاوه بر گزارش عملکرد، مدیرعامل این شرکت از وارد شدن ایرانسل به بورس در آینده نزدیک خبر داد.

کد خبر 984382

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha