پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۷ آذر ۱۳۸۸، ۱۴:۱۶

20 هزار مسلمان در دالاس نماز عید قربان را اقامه کردند

حدود 20 هزار نفر از مسلمانان شمال تگزاس برای شرکت در نماز جماعت ویژه عید قربان گردهم جمع شده‌اند تا مراسم یکی از مقدس‌ترین اعیاد اسلامی را برگزار کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دالاس مورنینگ نیوز، یوسف کاواکچی امام جماعت مسجد مرکز دالاس اظهار داشت: مسلمانان در این روز کنار هم جمع می‌شوند تا به هم کمک کنند و یکدیگر را درک کنند.

حدود 150 هزار مسلمان در شمال تگزاس زندگی می‌کنند و در این منطقه بیش از 50 مسجد و مرکز اسلامی فعال هستند و چون سه میلیون زائر خانه خدا آنها هم در کنار خانواده‌های خود جمع شده و به قربانی پرداختند.

سابین فاهم از دانشجویان دانشگاه متودیست جنوبی اظهار داشت که عید قربان به‌مثابه عید کریسمس مسیحیان است و برای ما چون نیاکان ما از اهمیت بسیاری برخوردار است.

امیرخان از مسلمانان هندوستان که همراه عروس و نوه‌اش در مراسم جشن عید قربان دالاس شرکت کرده است اظهار داشت که روز عید قربان را زمانی دانست که خود به تمام فداکاری‌های دیگران و تمام فداکاری‌هایی که خود می‌تواند انجام دهد فکر می‌کند.

مسلمانان دالاس با برگزاری این جشن بزرگ و نصب پرچمهای تربیک عید از برادران و خواهران خود در این مراسم استقبال کردند.

کد خبر 991360

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha