پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ آذر ۱۳۸۸، ۱۵:۳۳

اکرمی در گفتگو با مهر:

معترضان را ضدولایت نخوانیم/ بعداز انتخابات سیاست برعقل پیشی گرفت

معترضان را ضدولایت نخوانیم/ بعداز انتخابات سیاست برعقل پیشی گرفت

عضو ارشد جامعه روحانیت مبارز بابیان اینکه بداخلاقی بعد از انتخابات عمدتاً اتهامات و فرافکنی و برچسب های ناچسب به برخی افراد بود تاکید کرد که اگر برخی افراد انتقاد می کنند و اعتراضی دارند نباید به آنها نسبت های ناروا داد و آنان را منافق و ضد ولایت فقیه خواند.

حجت الاسلام سیدرضا اکرمی عضو ارشد جامعه روحانیت مبارز و نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اظهارات اخیر رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: اگر انتقادی به رفتار سرمایه های انقلاب به خصوص شخص آیت الله هاشمی رفسنجانی که برای ملت چهره ای کاملاً شناخته شده است و جزو سرمایه های انقلاب محسوب می شود، داریم نباید با اتصال آن به اتهامات ناروا این چهره ها را مخدوش و ضایع کنیم.

وی افزود: شایسته است انتقادات به صورت منصفانه، عالمانه و آگاهانه مطرح شود نه اینکه همراه با اتهامات ناروا باشد. انتقاد سازنده و خوب آن است که با پیشنهادی برای رفع مشکل صورت گیرد.

اکرمی با بیان اینکه بعد از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری دهم شاهد بداخلاقی های سنگین و پیشی گرفتن سیاست بر عقل، انصاف و اعتدال بودیم، گفت: بداخلاقی بعد از انتخابات عمدتاً اتهامات و فرافکنی و برچسب های ناچسب به برخی افراد بود.

وی با اشاره به آیه ای از قرآن مجید در نکوهش دادن القاب به افراد این روش را روشی ناپسند خواند و تاکید کرد که ملت ایران انقلاب، نظام و چارچوب های آن را قبول دارند.

عضو ارشد جامعه روحانیت مبارز خاطرنشان کرد: اگر برخی افراد انتقاد می کنند و اعتراضی دارند نباید به آنها نسبت های ناروا داد و برچسب های ناروا زد و اگر کسی اعتراض می کند نباید او را منافق و منتقد را ضد ولایت فقیه خواند.

وی در پایان گفت: مناسب و شایسته ملت ایران نیست که چنین برخوردها و دادن چنین نسبت هایی را شاهد باشیم لذا باید کوشش کنیم که فضای بداخلاقی را در کشور از بین ببریم.

کد خبر 991700

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha