به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، حافظ باباپور عصر چهار شنبه در جمع خبرنگاران افزود: سالانه 200 هزار مسکن روستایی در کل کشور مقاوم سازی می شود که سهم استان از این تعداد از سال 84 تا پایان سال 87، 21 هزار و 700 واحد بوده است.
وی ادامه داد: سهمیه مسکن روستایی استان در سال جاری پنج هزار و 500 واحد است و اعتباری که برای این امر از سال 84 تاکنون اختصاص یافته است بیش از 173 میلیارد تومان است که 98 میلیارد تومان آن تاکنون جذب شده است.
باباپور ادامه داد: دولت در راستای انجام سیاستهای تشویقی برای این امر، هفت میلیون و 500 هزار تومان وام با کارمزد پنج درصد به متقاضیان ارائه می دهد.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان در خصوص مسکن شهر های زیر 25 هزار نفر با اعلام اینکه سهم استان هزار واحد است، گفت: از مجموع این واحدها 839 واحد به صورت 411 واحد در قالب تعاونی و 418 واحد به شکل انفرادی تشکیل پرونده شده است.
حافظ باباپور افزود: حدود 8.6 هکتار زمین در اختیار مسکن شهرهای زیر 25 هزار نفر قرار گرفته است که دو شهر با پیشرفت 60 و 27 درصد در مرحله اجرا و چهار شهر دیگر در مرحله طراحی است.
نظر شما