پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۷ آذر ۱۳۸۸، ۱۱:۰۶

در دیدار خود مطرح کردند:

تاکید اردوغان بر حق هسته ای ایران/ درخواست اوباما از آنکارا

تاکید اردوغان بر حق هسته ای ایران/ درخواست اوباما از آنکارا

نخست وزیر ترکیه در دیدار با رئیس جمهوری آمریکا ضمن تاکید بر حق ایران برای استفاده از انرژی صلح آمیز هسته ای گفت: آنکارا آمادگی لازم را برای ایفای نقش یک میانجی در برنامه هسته ای ایران دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اینترنتی الجزیره، "رجب طیب اردوغان" روز دوشنبه در دیدار با  "باراک اوباما" گفت: آنکارا آمادگی لازم را برای ایفای نقش یک میانجی در برنامه هسته ای ایران دارد.

وی در ادامه به انتقاد از عملکرد غرب در قبال ایران و واکنش منفی کشورهای غربی در قبال برنامه صلح آمیز هسته ای این کشور پرداخت.

اردوغان همچنین ضمن مهم ارزیابی کردن امنیت و ثبات ایران برای ترکیه بر حق تهران در استفاده از انرژی صلح آمیز هسته ای تاکید کرد.

رئیس جمهوری آمریکا نیز افزود: ترکیه توانایی ایفای یک نقش مهم را برای تشویق ایران به مشارکت در گفتگوها درباره برنامه هسته ای خود دارد.

اوباما در دیدار با اردوغان بر اهمیت حل مناقشات موجود درباره برنامه هسته ای ایران تاکید کرد، بطوری که تهران اجازه یابد انرژی هسته ای صلح آمیز را دنبال کند.

وی افزود: معتقدم که ترکیه می تواند بازیگری مهم در تلاش برای سوق دادن ایران در این مسیر باشد.

شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی اخیرا تحت فشار غرب قطعنامه ای را علیه ایران تصویب کرد که درپی این امر، هیئت دولت ایران در جلسه روز یکشنبه خود در واکنش به آن در مصوبه ای سازمان انرژی اتمی را موظف کرد برای ساخت 10 سایت غنی سازی صنعتی همانند سایت نطنز برنامه ریزی کند.

کد خبر 996204

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha