پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۰ آذر ۱۳۸۸، ۹:۴۲

جلال زاده:

شهرداران آذربایجان غربی باید از اتلاف منابع جلوگیری کنند

شهرداران آذربایجان غربی باید از اتلاف منابع جلوگیری کنند

ارومیه - خبرگزاری مهر: استاندار آذربایجان غربی گفت: شهرداران استان باید با استفاده بهینه از منابع موجود از اتلاف منابع جلوگیری کنند.

به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، وحید جلال زاده شامگاه پنجشنبه در ششمین همایش شهرداران آذربایجان غربی، شهرداران را به مدیریت منابع ترغیب کرد و افزود: شهرها ویترین بهره مندی مردم از خدمات عمومی هستند و باید شهرداران ارائه خدمات بهتر را در اولویت کارهای خود قرا دهند. 

وی با تاکید بر ایجاد ارتباط مناسب بین شهرداری ها، شوراهای اسلامی شهر و شهروندان گفت: این ارتباط باید هرچه قویتر ایجاد شود تا مردم با فعالیت شهرداران بیش از پیش آشنا شوند.

جلال زاده با اشاره به لزوم توجه بیشتر به بهسازی بافت های فرسوده، ادامه داد: دولت برای بهبود وضع شهرها بیشترین توجه را کرده است و شهرداری ها باید در این امر پیرو دولت باشند.

استاندار آذربایجان غربی همچنین خواستار مسئولیت پذیری شهرداری های آذربایجان غربی برای انجام فعالیت های فرهنگی شد و بیان داشت: برای گسترش فعالیت ها و برای مسئولیت پذیری بیشتر مردم باید فرهنگ سازی کرد.

 تصمیمات مدیریت شهری باید کارشناسی شده باشد

معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی هم در این گردهمایی با بیان اینکه هم اکنون مدیریت شهری در استان با چالش های متفاوت و زیادی روبه رو است گفت: تصمیمات مدیریت شهری ارتباط مستقیمی با منافع مردم دارد و اگر درست و کارشناسی نباشد خسارات جبران ناپذیری در پی خواهد داشت.

محمد باقر داریانی با تاکید بر تصمیم گیری و بودجه نویسی کارشناسی شده، اجرای صحیح و به موقع قوانین و رعایت کامل حقوق شهروندی خاطرنشان کرد: شهرداران استان باید به تخصیص منابع به طرح های اولویت دار، اتمام طرح های نیمه تمام، تعیین نیازهای اصلی شهر و برنامه ریزی در جهت انجام فعالیت در این بخش ها، احیای بافت فرسوده، رسیدگی به حاشیه نشینی را مدنظر قرار دارند.

وی با اشاره به تصویب قانون در خصوص اخذ هزینه صدور پروانه ساخت و ساز ساختمانی گفت: شهرداران باید با پرهیز از برخورد و سلیقه ای عمل کردن در جهت ضوابط و قوانین حرکت کنند.

داریانی در ادامه بودجه اختصاص یافته به شهرداری ها را 203 میلیارد تومان اعلام کرد و بیان داشت: به دلیل رکود مسکن و وضعیت اقتصادی استان تاکنون 75 درصد این بودجه محقق شده است.

معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی در ادامه از آغاز مطالعات پسماند شهری در استان خبرداد و بیان داشت: در حال حاضر مطالعات 10 شهر به اتمام رسیده و مابقی در حال اجراست.

داریانی در ادامه مکانیزه کردن خدمات شهری، استفاده از بخش خصوصی، ساماندهی نیروی انسانی، را از دیگر اولویت های مدیریت شهری در استان عنوان کرد.

وی همچنین با استفاده به اجرای طرح تفکیک آب خام از آب شرب شهری گفت: تاکنون با اختصاص 10 میلیارد ریال اجرای این طرح در شهرهای ارومیه، میاندوآب ، بوکان، خوی و سلماس به اتمام رسیده است.

طرح های نیمه تمام شهری هرچه سریعتر خاتمه یابند

مدیرکل دفتر امور شهری استانداری آذربایجان غربی هم در این همایش که تحت عنوان بودجه‌نویسی و تعرفه عوارض شهرداری‌ها  شهرداری‌ها برگزار شد گفت: با توجه به اینکه 90 درصد بودجه شهرداری‌ها از طریق پروانه ساخت و ساز تامین می‌شود و در دو سال گذشته روند ساخت و ساز در سطح استان کاهش داشته شهرداری‌ها باید در بودجه‌نویسی برای سال آینده روی درآمدهای پایدار بودجه‌نویسی کنند.

علی داداش زاده خاطرنشان کرد: شهرداری‌ها باید تا اول اسفند ماه سال جاری بودجه ‌نویسی کرده و آن را به تصویب شورای اسلامی شهر برسانند و برای تصویب نهایی به وزارت کشور ابلاغ کنند.

این مقام مسئول پرداخت به موقع حقوق و بیمه کارکنان شهرداری‌ها را از اولویت‌های شهرداری‌ها عنوان کرد و افزود: نسبت به تحویل پروژه‌های نیمه تمام در شهرها باید هر چه سریع‌تر اقدام شود.

وی اظهارداشت: با توجه به اینکه 60 درصد جمعیت استان در شهرها ساکن هستند توجه به عمران شهری و خدمات به شهروندان در راس کار دولت قرار دارد.

داداش ‌زاده خاطرنشان کرد: شهرداری شهرهای بالای 100 هزار نفر به سیستم مکانیزاسیون تجهیز شده‌اند.

وی افزود: در این راستا 450 میلیون تومان از اعتبارات سفر ریاست جمهوری برای خرید خودرو و ماشین‌آلات، خیابان جاروکن و نمک‌پاش هزینه شده است که تا پایان سال به شهرداری واگذار می‌شود.

این مقام مسئول وجود بافت فرسوده و ساخت و ساز غیرمجاز را از جمله مشکلات موجود در شهرهای مختلف استان دانست و  بیان کرد: این مسائل در شهرهای کوچک نمود بیشتری دارد؛ زیرا این شهرستان‌ها در اوایل روستا بوده‌ و بعد از مدتی به شهرستان تبدیل شده‌اند.

کد خبر 997846

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha