به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام کاظم صدیقی در خطبه دوم نماز جمعه امروز تهران طی سخنانی با اشاره به جنجال تبلیغاتی دنیای غرب علیه مسئله هسته ای ایران اظهار داشت: اینها به دروغ در یک جنگ رسانه ای با همه توان به میدان آمده اند و خبر ندارند همانگونه که در جنگ نظامی هر چه داشتند آوردند اما ما خدا و محور وحدت ولایت داشتیم و پیروز شدیم ، این بار هم پیروز می شویم .
صدیقی افزود: حال نیز در همه ابعاد به ما تهاجم کردند و به دروغ ما را متهم به نقض تعهدات بین المللی می کنند در حالی که از روز اول ایران نسبت به قوانین و مقررات بین المللی در موضوع هسته ای متعهد بوده است و یک آرمان ملی را دنبال می کند. ملت ما همچنان حاضر در صحنه است و به هیچ قیمتی از داشتن فناوری هسته ای صرف نظر نخواهد کرد.
وی با بیان اینکه آنها فکر می کنند ملت ایران در اثر فشار صبرشان تمام می شود خطاب به غربی ها گفت: شما هر خیانتی و توطئه ای داشتید همه را به کار گرفتید ، 8 سال ما را زیر بمباران و فشار قرار دادید، شما انفجارها راه انداختید، شما چه کار علیه ما نکردید که ما نگران باقی اقدامات شما باشیم . ما ملتی هستیم که همه توطئه های شما را تجربه و به حول و قوه الهی پیروز شدیم.
صدیقی اقدام کرد: ما لشگر حق هستیم و از حقمان دفاع می کنیم و در جبهه حق مطمئن هستیم پیروزی قطعی از آن ما و شکست قطعی از آن شماست.
خطیب جمعه تهران با اشاره به 16 آذر روز دانشجو تصریح کرد: این روز تجدید خاطره مقابله دانشجویان آن زمان در مقابل آمدن نیکسون بود که منجر به شهادت دانشجویان شد و ملت ما این روز را همه ساله تجلیل می کنند. امسال نیز با همه امید دشمنان به این روز، عده ای ناآگاه که متاسفانه در یک مسیر لجاجت قرار گرفته و متوجه عاقبت کارشان نیستند با ملت و انقلاب ریشه دارو ولایت مستحکم تحت عنایت امام عصر مقابله می کنند . از سوی دیگر نیز دیدیم که دانشگاهها حمایت جانانه ضد استعماری و استکباری از خود نشان دادند.
امام جمعه موقت تهران گفت: اما عده ای حرکت هایی کردند که انسان دلش می سوزد. مطمئن هستم این جوانان که فریب خوردند در نهایت به ما بر می گردند، این عده دچار احساسات آنی هستند.
وی خطاب به نمازگزاران تهران تصریح کرد: این عظمت و صلابت شما و آهنگ حسینی شما آنها را نیز تحت تاثیر قرار می دهد و بر می گردند. آدم گاهی باید خون گریه کند که با این فضای صد درصد ولایی، حسینی، انقلابی و با این عشقهایی که مردم ما نشان دادند و در شمال کشور زیر باران شدید پروانه وار شمع وجود رهبرشان را در حلقه گرفتند، اما علیرغم این احساسات و این جوشش کار به جایی برسد که مقدسات ما را زیر سئوال برده و عکس امام راحل را پاره کنند.
بعد ازسخنان حجت الاسلام صدیقی، نمازگزاران یک صدا فریاد مرگ بر ضد ولایت فقیه را سر دادند.
نظر شما