سوم شعبان سالروز میلاد امام حسین (ع) با عنوان روز پاسدار و چهارم شعبان سالروز میلاد حضرت ابالفضل العباس (ع) روز جانباز نام گذاری شده است.

پاسداران در دفاع از کیان کشورمان از خودگذشتگی های بی شماری کرده اند و با روحیه شهادت طلبی خود در صحنه‌های مختلف به نبرد پرداختند و با الهام از سالار شهیدان اباعبدالله الحسین (ع) و با بذل خون و جان خویش، نگذاشتند دست دشمنان به ذره‌ای از خاک میهن اسلامی برسد. روز جانباز نیز یادآور ایثار و از خودگذشتگی رزمندگان دلاوری است که مانند حضرت عباس (ع) صحنه نبرد با دشمن را مانند دشت کربلا به عرصه فداکاری خود تبدیل کردند و دفاع از اسلام را بالاتر از همه چیز دانستند و در این راه سلامتی خود را به عنوان باارزش ترین دارایی خود فدا کردند. بسیاری از این عزیزان روزهای پس از جانبازی را با درد و رنج مشکلات مربوط به عارضه جسمی سپری می‌کنند. در این بین جانبازانی نیز هستند که مدت‌های طولانی را در بیمارستان‌ها و آسایشگاه‌ها تحت درمان قرار می‌گیرند.

مجموعه پیش رو حاوی تصاویری از جانبازان گرانقدری است که در بیمارستان ساسان بستری هستند و در آنجا مراحل درمانی خود را سپری می‌کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • مرتضی تقی پور US ۱۵:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۳
      0 0
      جانباز علی قوام زندیه ۲۶ تیرماه نود و هشت به سوی حق تعالی شتافت و به درجه رفیع شهادت نایل شد یادش گرامی و نامش جاودان اگه براتون ممکنه خبری از شون تهیه کنید همسرشون عمه بنده میشن