پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۹ آذر ۱۳۸۸، ۱۲:۰۴

فروزش به مهر خبر داد:

احتمال تمدید زمان تحقیق و تفحص از بانک های دولتی

احتمال تمدید زمان تحقیق و تفحص از بانک های دولتی

رئیس هیئت تحقیق و تفحص از عملکرد بانکهای دولتی از احتمال تمدید زمان انجام این تحقیق و تفحص به دلیل حجم گسترده کار خبر داد.

پیمان فروزش در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، با اعلام این خبر که هیئت تحقیق و تفحص از عملکرد بانکهای دولتی کار خود را به طور جدی و اجرایی از هفته گذشته آغاز کرده است، اظهارداشت: کار هیئت از همان زمان تشکیل در اواسط مهر ماه آغاز شد اما از هفته گذشته همکاران در بانکها مستقر شده و مشغول بررسی جزئیات عملکرد بانکها هستند و بنده نیز در بانک مرکزی مستقر شده ام.

رئیس هیئت تحقیق و تفحص از بانکهای دولتی خاطرنشان کرد: فرصت قانونی ما برای انجام این تحقیق و تفحص 6 ماه است که به دلیل گستردگی و حجم بالای کار ممکن است درخواست تمدید این زمان را داشته باشیم.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در پاسخ به این سئوال که تا کنون نحوه همکاری بانکها مورد رضایت هیئت تحقیق و تفحص بوده است، گفت: تا این زمان که خیلی هم طولانی نیست نوع همکاری مناسب بوده و امیدواریم این همکاری تا پایان کار تحقیق و تفحص ما از عملکرد بانکهای دولتی ادامه یابد و گزارش نهایی به مجلس تقدیم شود.

به گزارش مهر، جمشید انصاری نماینده زنجان، سیدعلی موسوی جرف نماینده آبادان، نادر قاضی پور نماینده ارومیه وعلی اصغر یوسف نژاد نماینده ساری از طراحان این طرح تحقیق و تفحص هستند.

کد خبر 1003557

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha