پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲ دی ۱۳۸۸، ۱۲:۵۹

ایمانی خوشخو:

همراهی و همدلی با هنرمندان موجب توسعه هنر می‌شود

همراهی و همدلی با هنرمندان موجب توسعه هنر می‌شود

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه معارفه قائم مقام معاونت امور هنری همراهی و همدلی با هنرمندان را موجب توسعه هنر دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمدحسین ایمانی خوشخو در این جلسه که سه‌شنبه اول دی‌ماه برگزار شد گفت: معاونت امور هنری گسترده‌ترین حوزه وزارت فرهنگ ارشاد اسلامی به لحاظ فعالیت‌ها و برنامه‌ها و از نظر مخاطبان است و در این سال‌ها نیز اتفاقات و حرکت‌های مهمی در حوزه هنرهای تجسمی، موسیقی، تئاتر و آموزش هنر در عرصه ملی و بین‌المللی صورت گرفت.

معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: عرصه بین‌المللی هنر بسیار در این سال‌ها فعال‌تر بوده است و حرکت‌های خوبی صورت گرفت و از برنامه‌های اخیر حضور هنرمندان در دو سالانه بین‌المللی و نیز و اجرای اپرای عاشورا در ایتالیا را می توان نام برد.

ایمانی افزود: با برنامه‌ریزی‌هایی که انجام شد و نقش فعال و پویایی که هنرمندان در این سال‌ها داشتند، خوشبختانه فضای همراهی در عرصه هنر ایجاد شده است و تداوم این همراهی‌ها موجب توسعه و گسترش هنر خواهد شد. مدیریت و برنامه‌ریزی در حوزه هنر حساسیت‌ها و مسایلی را دارد و ضروری است در این عرصه با توجه به این حساسیت‌ها، برنامه‌ریزی‌ها و فعالیت‌ها صورت گیرد.

حمید شاه آبادی، قائم مقام معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این مراسم گفت: فعالیت در حوزه هنر به لحاظ ویژگی‌های خاص آن متمایز از عرصه‌های دیگر است و ضرورت دارد که در برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری هنر نخبگان و اهل هنر و بدنه هنر دوست مورد توجه جدی قرار گیرند.

شاه آبادی ادامه داد: با در نظر گرفتن ویژگی‌ها و حساسیت‌های هنر برنامه‌ها و حرکت‌های مؤثری در این سال‌ها صورت گرفته و امید است با جدیت مدیران این عرصه و همراهی هنرمندان این حرکت‌های تداوم و گسترش یابد.

حمید شاه‌آبادی از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان قائم مقام معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منصوب شده است و در پایان جلسه معارفه حکم انتصاب وی توسط معاون امورهنری وزارت ارشاد به شاه آبادی داده شد.

در این جلسه علیقلی امیر احمدی مشاور ارشد و پرویز کرمی مشاور اجرایی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد علی خبری مدیر کل دفتر موسیقی، حسین پارسایی مدیرکل هنرهای نمایشی، محمود شالویی مدیرکل دفتر هنرهای تجسمی و اصغر امیرنیا مدیر عامل بنیاد رودکی حضور داشتند.

کد خبر 1005755

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha