پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۴ دی ۱۳۸۸، ۱۴:۲۲

شیخ الاسلامی:

بستر اجرای برنامه های وزارت کار نگرش فرهنگی است

بستر اجرای برنامه های وزارت کار نگرش فرهنگی است

وزیر کار و امور اجتماعی در مراسم تودیع و معارفه معاون سابق و جدید فرهنگی اجتماعی و معرفی مدیرکل جدید اشتغال اتباع خارجی، بستر اجرای برنامه های وزارتخانه متبوعش را نگرش فرهنگی اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت کار و امور اجتماعی، عبدالرضا شیخ الاسلامی، گفت: تمام مسائل کشور با رویکرد فرهنگی قابل حل است.

وزیر کار و امور اجتماعی که در مراسم معارفه معاون امور فرهنگی و اجتماعی سخن می گفت، با تاکید بر اینکه دولتها وظیفه ای سنگین تر و حساس تر از اهتمام به مسائل فرهنگی و اجتماعی ندارند. بقای تمام کشورها با استحکام بنیانهای فرهنگی ممکن است و در جامعه اسلامی باید بیش از سایر کشورها به امور فرهنگی توجه شود.

شیخ الاسلامی واگذاری مسئولیت را ایجاد ظرفیت جدید برای پیشبرد فعالیتها دانست و با اشاره به اینکه باید همواره از توان علمی و تجربه افرادی که مسئولیت را واگذار می کنند استفاده کنیم، افزود: آمدن افراد جدید ظرفیت جدیدی را به مجموعه بزرگ وزارت کار اضافه می کند.

آخرین تغییرات وزارت کار

در این مراسم شیخ الاسلامی ضمن معرفی مجتبی زارعی به عنوان معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت کار وامور اجتماعی، از خدمات مجید ملکی تبار معاون پیشین این حوزه نیز قدردانی کرد.

همچنین در این مراسم سیداصغر حسینی امامی به عنوان مدیرکل اشتغال اتباع خارجی، طالب زارع به عنوان مدیرکل دفتر توسعه اشتغال و سیاستگذاری بازار معرفی و از خدمات آقایان صالحی مرام، عزیزی و محمدپور به عنوان مدیران پیشین قدردانی شد.

کد خبر 1011200

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha