پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳ بهمن ۱۳۸۸، ۱۷:۰۱

مونتاژ بدنه واگنهای خط قطار شهری مشهد کلید خورد

مونتاژ بدنه واگنهای خط قطار شهری مشهد کلید خورد

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیر عامل شرکت بهره برداری قطار شهری مشهد از مونتاژ واگن های خط یک قطار شهری مشهد از اوایل بهمن ماه سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، غلامرضا رجب نژاد بعد از ظهر شنبه در نشست خبری که در شرکت قطار شهری مشهد برگزار شد افزود: بر اساس این قرار داد، ساخت واگن با یک شرکت چینی منعقد شده است.

مدیر عامل شرکت بهره برداری قطار شهری مشهد اظهار داشت: مونتاژ بدون واگن های خط یک قطار شهری مشهد از بهمن ماه سال جاری آغاز شده و امیدواریم تا اواسط فروردین ماه مونتاژ سه واگن به پایان برسد.

رجب نژاد با اشاره به اینکه این شرکت موظف شده است هر ماه 6 واگن مونتاز شده را تحویل دهد، افزود: بر این اساس امیدواریم تست اولیه واگن های دریافت شده را اواسط آذرماه سال آینده عملیاتی کنیم و در دهه فجر سال آینده پروژه قطار شهری مشهد وارد بهره برداری اقتصادی شود.

وی با بیان اینکه شرکت چینی تنها مونتاژ واگنهای خط یک قطار شهری مشهد را بر عهده دارد، خاطرنشان کرد: در راستای بالابردن کیفیت واگنهای ساخته شده و با توجه به قرارداد منعقد شده شرکت چینی تنها مونتاژ بدنه واگن را در اختیار دارد و قطعات اصلی واگن ها نظیر سیستم ترمزها سیستم نیروی محرکه واگن ها و چندین مورد دیگر از کمپانی های کشورهای اروپایی اتریش و آلمانی خریداری شده است.

مدیرعامل شرکت بهره برداری قطار شهری مشهد در رابطه با مشخصات فیزیکی واگنهای قطار شهری مشهد گفت: هر قطار شهری مشهد شامل سه واگن 30 متری است که به صورت خود کشنده و بدون نیاز به لوکوموتیو کشنده در هر سفر قابلیت جابجایی 750 نفر را دارد.

رجب نژاد اعتبار لازم برای ساخت 60 واگن مورد نیاز قطار شهری مشهد را 106 میلیارد یورو عنوان کرد و افزود: اعتبارات تخصیص یافته به پروژه قطار شهری مشهد در این چند ساله رشد بسیار مطلوبی داشته است و تاکنون از اعتبار 108 میلیارد تومانی سال 88 در حدود 75 درصد ان محقق شده است و اعتباری که برای سال آینده قطار شهری مشهد از حمل اعتبارات عمرانی در نظر خواهد گرفته شد 158 میلیارد تومان خواهد بود.

وی در رابطه با خطوط 2 و 3 قطار شهری مشهد تصریح کرد: خط دو قطار شهری مشهد با مبلغ 8.7 میلیارد تومان در مناقصه ای به پیمان واگذار گردید و براساس پیش بینی های انجام شده این خط در مدت 5 سال به بهره برداری خواهد رسید همچنین خط شماره 3 قطار شهری مشهد به طول 24 کیلومتر در حال بررسی مناقصه است.

کد خبر 1022344

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha