پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۸ بهمن ۱۳۸۸، ۱۶:۲۸

دری نجف آبادی:

تولیدکنندگان محصولات خود را منطبق با شئونات اسلامی تولید کنند

تولیدکنندگان محصولات خود را منطبق با شئونات اسلامی تولید کنند

اراک - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک بر ضرورت تولید البسه و پوشاک تولید شده از سوی تولیدکنندگان در استان بر اساس معیارهای دینی و اسلامی در جامعه تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک، حجت الاسلام قربانعلی دری نجف آبادی ظهر یکشنبه در نشست با اصناف، تولید کنندگان و فروشندگان کالا در استان مرکزی افزود: رعایت اصول ارزش های اسلامی یک وظیفه همگانی است و هم افراد و هم حکومت باید در این زمینه به ترویج خوبی ها و نهی از منکر در جامعه با تولید، رفتارو اقدامات خود کمک کنند.

وی افزود: بازاریان باید در نظر داشته باشند تا با رعایت اصول و ارزش ها هم در تولید پوشاک اسلامی و هم در نحوه نمایش و توزیع آن بیشترین دقت لازم را به عمل آورند تا از اشاعه منکر در جامعه جلوگیری شود.

معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی نیز گفت: رعایت شئونات اسلامی یکی از واجبات است و انتظار می رود فروشندگان و تولید کنندگان پوشاک در استان نیز نسبت به حفظ این شئونات در تولید کالاهای خود اقدام کنند.

حجت الااسلام نعمت الله سرلکیان افزود: سازمان بازرگانی استان و اداره کل تبلیغات اسلامی تلاش می کنند تا حمایتهای خود را در حیطه های کاری مشخص آن سازمان به اصناف ارائه کنند تا تولیداتی مناسب با فرهنگ و شئون اسلامی و ایرانی از سوی آنان به بازار عرضه شود.

یکی از تولیدکنندگان پوشاک استان نیز در این همایش گفت: در صورت حمایت سازمان بازرگانی و دیگر دستگاه های مسئول در استان از تولید کنندگان پوشاک، مردم استان شاهد تولید پوشاک ایرانی و اسلامی خواهند بود تا از این پوشاک بهترین استفاده را صورت دهند.

مسعود رضایی افزود: تولیبد البسه منطبق با شئون دینی و اسلامی از الزاماتی است که تولید کنندگان پوشاک نسبت به آن تعهد دارند و در این زمینه همواره با مسئولان همکاری صورت داده اند.

اصغر عالیخانی رئیس سازمان بازرگانی استان مرکزی ضمن بیان پاره ای از مشکلات در خصوص نظارت و بازرسی صنف تولیدکننده و مصرف کننده در اراک اظهار امیدواری کرد با حمایت و وحدت این اصناف و بازرگانی تحقق بازار اسلامی در استان مرکزی دور از انتظار نباشد.

کد خبر 1031597

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha