پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ بهمن ۱۳۸۸، ۱۶:۱۴

شمقدری:

نبود سینما در شهر مرزی زاهدان ضایعه ای بزرگ است

نبود سینما در شهر مرزی زاهدان ضایعه ای بزرگ است

زاهدان - خبرگزاری مهر: معاون امور سینمایی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: نبود سینما در شهر 800 هزار نفری زاهدان آن هم در یک استان مرزی ضایعه ای بزرگ است.

به گزارش خبرنگار مهر در زاهدان، جواد شمقدری در حاشیه برگزاری مراسم اختتامیه اولین جشنواره فیلم فجر در زاهدان در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب اظهار داشت: باید در راستای توسعه دغدغه های فرهنگی مردم استان سیستان و بلوچستان گام های ارزشمندی را برداشت و در این راستا با برگزاری جشنواره فیلم فجر به دنبال شناسایی دغدغه های مردم بودیم تا نیازهای سینمایی آنان را شناسایی کنیم.

معاون امور سینمایی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با اشاره به اینکه زاهدان به عنوان نزدیک ترین مرکز استان به کشور پاکستان است، افزود: در توافق صورت گرفته با رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان تالار فردوسی این دانشگاه که در مدت برگزاری جشنواره فجر فیلم ها در آنجا به نمایش درآمده، به عنوان سینما در اختیار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گذاشته شد.

شمقدری اضافه کرد: با این اقدام دانشگاه تا زمان فعال شدن یک سینمای دیگر در زاهدان در طول سال فیلم های روز را برای مردم و در سانسهای ویژه برای دانشجویان به نمایش می گذارد و هزینه هایی را که پرداخت آنها از سوی دانشگاه ممکن نیست نیز توسط وزارت ارشاد تأمین می شود.

وی اعلام کرد: همچنین برنامه داریم که یکی از سالن های سینماهای زاهدان را که تعطیل است، فعال کنیم .

معاون وزیر ارشاد با بیان اینکه، استقبال خوب و چشمگیر مردم از جشنواره فیلم فجر نشان دهنده علاقمندی مردم به سینماست، تصریح کرد: نباید اجازه دهیم این خلاء فرهنگی مردمان با تمدن و ریشه دار سیستان و بلوچستان را با مشکل مواجه کند.

کد خبر 1033782

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha