پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۶ اسفند ۱۳۸۸، ۱۵:۴۴

سازمان بازرگانی گیلان موفق به دریافت گواهینامه ایزو 2008-9001 شد

سازمان بازرگانی گیلان موفق به دریافت گواهینامه ایزو 2008-9001  شد

رشت - خبرگزاری مهر: مدیر برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی سازمان بازرگانی استان گیلان از دریافت گواهینامه ایزو 2008-9001 از سوی این سازمان خبر داد.

مجید زیرک در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: هدف از تدوین این سری استاندارد، به وجود آوردن الگویی بین المللی برای پیاده سازی و استقرار سیستمهای مدیریت و تضمین کیفیت بوده است.

وی عنوان کرد: سیستم مدیریت کیفیت به منظور حفظ سطح کیفیت تعریف شده و بهبود آن از طریق اصلاح فرآیندها در سازمان پیاده سازی می شود.

معاون بازرگانی گیلان افزود: استقرار سیستم مدیریت کیفیت در مجموعه سازمان بازرگانی استان گیلان از اواسط سال جاری آغاز و در بهمن ماه امسال منجر به نتیجه شد.

وی گفت: در استقرار این سیستم، کمیته راهبردی و اجرایی تشکیل و طی یک پروسه حدود هشت ماهه به شفاف سازی فرآیندهای سازمان پرداخته شد.

زیرک تصریح کرد: در مجموع 38 فرآیند تخصصی در حوزه های پشتیبانی، توسعه تجارت خارجی، توسعه بازرگانی داخلی و بازرسی و نظارت شناسایی و در خصوص شفاف سازی و تسریع در انجام آنها برنامه ریزیهای صورت گرفته است.

وی گفت: کمیته راهبری ایزو در این معاونت شامل مالی و اداری و مدیران حوزه و کمیته اجرایی ایزو در مجموع شامل 30 نفر از کارشناسان متخصص در مدیریتهای حوزه است.

معاون بازرگانی گیلان درخصوص دلیل اخذ این گواهینامه به اجرای کیفی امور سازمانی اشاره کرد و اظهار داشت: ممیزی نهایی ایزو 2008-9001، براساس بررسی های و جلسات ممیزی انجام شده از سوی نماینده یک شرکت خارجی، به این سازمان اعطاء شده است.

وی اظهارداشت: سال گذشته سازمان بازرگانی استان موفق به دریافت گواهینامه اصول پنجگانه ساماندهی محیط کار شامل پاکسازی، نظم  و ترتیب، نظافت، حفظ و نگهداری و آموزش فرهنگ کار شد.

زیرک در ادامه از اقدام جدید سازمان مبنی بر راه اندازی سیستم اتوماسیون اداری بعنوان یک سیستم یکپارچه اداری مناسب که حجم عظیم اطلاعات، مکاتبات و مراسلات را دربرمی گیرد، اشاره کرد.

معاون بازرگانی گیلان ادامه داد:  مهمترین شرط کاربرد و استفاده از اتوماسیون در اکثر سازمانها، صرف نظر از موارد استفاده دیگر آن، مربوط به لزوم سرعت و دقت و صحت درکار آنهاست و به دلیل توسعه دامنه عملیات سازمان است که این امر احتیاج به گسترش مجاری ارتباطات با سرعت بیشتر است.

وی با بیان اینکه اتوماسیون اداری موجب می شود که مجاری ارتباطی کوتاه و ارتباطات لازم به سهولت دراختیار مدیران قرار گیرد، افزود: علاوه بر این اتوماسیون اداری مزایای همچون افزایش محصول یا بازده و صرفه جویی در وقت یا نیروی کــــــار را نیز در بر می گیرد.

زیرک تصریح کرد: این کار در راستای تحقق اصلاح الگوی مصرف، صرفه جویی در هزینه ها و تسریع در امور، همزمان با نامگذاری امسال به همین نام انجام شده و با راه اندازی این سیستم در ادارات بازرگانی کلیه شهرستانهای این استان، از این پس رسیدگی به نامه های اداری و امور مربوط به ارباب رجوع از این طریق انجام می شود.

کد خبر 1053327

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha