به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه خبری بی.بی.سی، "آبهیسیت وجاجیوا" نخست وزیر تایلند در تلاش تازه برای مقابله با مخالفانی که درخواست برکناری وی را دارند، رئیس ارتش این کشور را مسئول حفظ امنیت ملی کرد.
تحولات سیاسی تایلند/
رئیس ارتش تایلند مسئول حفظ امنیت ملی شد/ هشدار به معترضان دولت

نخست وزیر تایلند در تلاش تازه برای مقابله با مخالفانی که درخواست برکناری وی را دارند، رئیس ارتش این کشور را مسئول حفظ امنیت ملی کرد.
اتخاذ این تصمیم چند ساعت پس از آن بود که نیروهای امنیتی نتوانستند رهبران تظاهرکنندگان را که هفته هاست وضعیت مرکز بانکوک را مختل کرده اند، دستگیر کنند.
گزارش ها از فرار دو رهبر دیگر معترضان و به گروگان گرفته شدن سه مأمور پلیس توسط مخالفان حکایت دارد. ناظران این فرارها را یک شرمساری بزرگ برای دولت توصیف می کنند که حدود یک هفته پیش هم از خاتمه دادن به اعتراض ها ناتوان مانده بود.
معاون نخست وزیر تایلند در اشاره به تلاش ناموفق پلیس برای دستگیری رهبران مخالفان به خبرنگاران گفت: "این یک عملیات ناموفق بود، اما ما به تلاش خود ادامه می دهیم."
هدف مخالفان دولت که تظاهرات خود را از حدود پنج هفته پیش آغاز کرده اند، وادار کردن دولت به برگزاری انتخاباتی تازه است.
تلاش دولت برای سرکوب معترضان تا کنون به کشته شدن ۲۳ نفر و مجروح شدن بیش از ۸۰۰ نفر انجامیده است. با این حال هشدارهای دولت در حال جدی تر شدن است.
معاون نخست وزیر تایلند در تلویزیون دولتی این کشور از معترضان "بی گناه" خواست که صحنه اعتراضات را در منطقه تجاری بانکوک ترک کنند.
وی گفت: "بهتر است مردم بی گناه از تجمع های اعتراضی خارج شوند، چون مسئولان ناچارند اقدامات قاطعی علیه تروریست ها انجام دهند".
کد خبر 1065011
نظر شما