پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۹:۴۲

با حضور چهر‌ه‌های سرشناس/

مسابقات کشتی جام شیرودی از پنجشنبه آغاز می‌شود

مسابقات کشتی جام شیرودی از پنجشنبه آغاز می‌شود

اولین دوره رقابت‌های کشتی جام شهید شیرودی روزهای پنجشنبه و جمعه هفته جاری با حضور دو تیم خارجی و چند تیم از کشورمان در تنکابن برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، اولین دوره رقابت‌های کشتی بین المللی جام شهید شیرودی در رده سنی بزرگسالان طی روزهای 23 و 24 اردیبهشت ماه در سالن امام رضا (ع) قائمشهر برگزار می شود.

این رقابت‌ها با حضور دو تیم خارجی ارمنستان و داغستان به همراه سه تیم از مازندران، یک تیم از تنکابن و چند تیم از استان‌های برتر کشور طی دو روز برگزار خواهد شد و در پایان مسابقات به تیم‌ها و نفرات برتر جوایزی دلاری اهدا می شود. ضمن اینکه به هرکدام از تیم‌های خارجی حاضر در رقابت‌ها مبلغ 2 هزار دلار پرداخت می شود.

در مسابقات کشتی آزاد جام شهید شیرودی چهره‌های مطرحی همچون سعید ابراهیمی، سعید توکل، سعید داداش‌پور و چندین مهره سرشناس دیگر به میدان می روند و نماینده کادر فنی تیم ملی نیز بر این رقابت‌ها نظارت دارد.

سید شمس الدین حسینی، وزیر امور اقتصاد و دارایی از حمایت کنندگان برگزاری اولین دوره این رقابت‌هاست. حسینی خود کشتی گیر بوده و سابقه قهرمانی در رقابت‌های دانشجویان کشور را نیز در کارنامه دارد.

کد خبر 1079219

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha