به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، همایون امیرزاده ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت: این جشنواره با هدف اشاعه و ترویج فرهنگ نماز و ارتقاء هنر دینی این اداره کل در سال 88 توانست مقام برتر ترویج و اشاعه فرهنگ نماز را در سراسر استان بدست آورد و برگزاری جشنواره های مختلف، مسابقات متعدد، انتشار کتب، جزوات و بروشور با موضوع نماز نقشی سازنده در کسب این رتبه داشته است.
امیرزاده ضمن تأکید بر اهمیت آموزش مبانی دینی و معنوی به نسل جوان و نوجوان گفت: در ترویج فرهنگ نماز، جامعه ی هدف، ارگانها و مؤسسات، نسل جوان و نوجوان می باشد زیرا این نسل در تیررس مستقیم حملات و تهاجمات فرهنگی دشمنان قرار دارد و تنها راه بیمه نمودن آنها ازآسیب، هدایت به سوی نماز و معنویت است.
وی در ادامه تصریح کرد: در جشنواره شعر نماز بیش از 150 شاعر شرکت کرده اند که اکثریت آنها از قشر جوان و نوجوان جامعه هستند که پس از داوری آثار ، به برگزیدگان جوایز نفیس و لوح تقدیر اهداء خواهد شد.
نظر شما