به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رسانه های عراق، علی الادیب عضو مطرح ائتلاف دولت قانون به رهبری نوری المالکی اعلام کرد دولت قانون توجه خود را به انتخاب نام مشخص برای ائتلاف جدید معطوف کرده است
الادیب افزود : مذاکرات دولت قانون با ائتلاف ملی عراق به نتایج جدیدی منجر نشده است و آنها بر انتخاب نام واحد برای ائتلاف جدید و مشخص کردن مسئولان آن متمرکز شده اند.
عضو ائتلاف نخست وزیر عراق درباره معرفی نامزدهای عضویت در کمیته های مشترک دو ائتلاف گفت دولت قانون اسامی نامزدهای خود را اعلام نکرده، اما ائتلاف ملی(به رهبری عمار حکیم) اسامی نامزدهای خود را مشخص کرده است.
مشاور طیف علاوی : تفاهم ائتلاف ملی، کردستان و العراقیه ناجی عراق
هانی عاشور مشاور فهرست العراقیه به ریاست ایاد علاوی مدعی شد تنها در صورت تفاهم ائتلاف ملی، العراقیه و ائتلاف کردستان، بحران تشکیل دولت جدید پایان می یابد.
به گفته وی، خروج از بحران تاخیر در تشکیل دولت جدید که شاید چند ماه به طول انجامد، با تفاهم ائتلاف ملی، العراقیه و ائتلاف کردستان درباره تشکیل دولت مشارکتی با حضور تمام طیفهای ملت عراق امکان دارد.
نظر شما