پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۱ خرداد ۱۳۸۹، ۱۸:۵۹

85 درصد از جمعیت کردستان از گاز خانگی برخوردارند

85 درصد از جمعیت کردستان از گاز خانگی برخوردارند

سنندج - خبرگزاری مهر: مدیر عامل شرکت گاز کردستان از بهره مندی 85 درصد از مردم این استان از گازخانگی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، محمد مهدی مهدوی بعد از ظهر سه شنبه در نشست خبری با خبرنگاران رسانه های جمعی استان کردستان، ضمن تشریح فعالیتها و اقدامات صورت گرفته در شرکت گاز استان، اظهار داشت: در حال حاضر بیش از 85 درصد از جمعیت شهری و روستایی استان کردستان از نعمت گاز خانگی برخوردار شده اند.

وی ادامه داد: در طول پنج سال اخیر اقدامات بسیار خوبی در حوزه افزایش نفوذ گاز در مناطق شهری و روستایی استان کردستان صورت گرفته و شرایط به جایی رسیده است که میزان نفوذ گاز در مناطق شهری در استان کردستان بیش از میانگین کشوری است و امیدواریم که این روند در سال جاری نیز ادامه داشته باشد.

مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان بیان داشت: در حال حاضر میانگین نفوذ گاز در مناطق شهری کردستان بیش از 99 درصد است در حالیکه این میزان در کشور 95 درصد بوده و در کنار این مهم میانگین نفوذ گاز در مناطق روستایی استان نیز به بیش از 35 درصد رسیده که میانگین کشوری تنها 36 درصد است.

مهدوی با اشاره به اینکه هم اکنون یک میلیون و 170 هزار نفر از جمعیت استان کردستان در مناطق شهری و روستایی دارای گاز خانگی هستند، خاطرنشان کرد: با توجه به پروژه های در دست اجرا میزان جمعیت بهره مند از گاز خانگی تا پایان سال 89 به بیش از یک میلیون و 300 هزار نفر افزایش خواهد یافت.

وی تعداد روستاهای دارای گاز خانگی را در استان کردستان 254 روستا عنوان کرد و افزود: در حال حاضر عملیات گازرسانی به بیش از 200 روستای استان کردستان در دست اجراو پیگیری است که سال آینده عملیات هم اجرایی گازرسانی به بیش از 160 روستایی دیگر استان آغاز خواهد شد.

مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان با اشاره به بهره برداری از طرح گازرسانی به شهرهای زریینه اوباتو و بابارشانی در سال جاری، افزود: در حال حاضر 19 نقطه شهری استان کردستان دارای گاز خانگی بوده و امسال نیز دو نقطه دیگر شهری از این نعمت برخوردار خواهند شد.

مهدوی گفت: شرکت گاز استان کردستان در جریان سفرهای هیئت دولت و سفر مقام معظم رهبری به این استان اعتبارات بسیار خوبی را دریافت کرد و در کنار این مهم با توجه به افزایش سهم این شرکت از اعتبارات ملی و عمرانی باعث شد تا شاهد توسعه روز افزون زیرساختهای گازرسانی در مناطق شهری و روستایی کردستان باشیم.

وی در پایان از همکاری و تعامل خبرنگاران رسانه های خبری استان کردستان با شرکت گاز استان تقدیر و تشکر نمود و افزود: این همکاری و تعامل می تواند در زمینه افزایش خدمت رسانی شرکت گاز به مردم استان کردستان مفید باشد که امیدواریم همچنان در سال جاری نیز ادامه داشته باشد. 

کد خبر 1093892

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha