پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۸ خرداد ۱۳۸۹، ۱۷:۴۴

صنعت استان مرکزی آماده مکانیزه کردن کشاورزی کشور

صنعت استان مرکزی آماده مکانیزه کردن کشاورزی کشور

اراک - خبرگزاری مهر: مدیرعامل کمباین‌سازی ایران گفت: صنعت استان مرکزی به ویژه کمباین سازی ایران در اراک آمادگی مکانیزه کردن کشاورزی کشور و تامین ماشین آلات مورد نیاز را دارد و در حال حاضر هم 100 دستگاه کمباین برای کشور عراق در دست ساخت است.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک، برگزاری گردهمایی معاونان بهبود امور تولیدات گیاهی و روسای اداره امور فناوری‌های مکانیزه کشاورزی سراسر کشور در اراک به فرصتی برای تشریح توانمندی ها و گلایه های صنعتگران استان مرکزی تبدیل شد.

حمیدرضا مومنی عصر سه شنبه در این گردهمایی  با اشاره به اینکه، کشاورزی بعد دیگر توانایی کشور برای رفع نیازهایش است، گفت: اکنون کشاورزی در مرحله توسعه قرار گرفته است و باید صنعت به مدد تکنولوژی خود به یاری کشاورزی بشتابد.

وی با اشاره به اینکه، صنعت استان مرکزی آمادگی کامل برای رفع نیازهای کشور را دارد تصریح کرد: انچه اکنون بی رونقی صنایع شده، واردات بی رویه ماشین آلات مختلف از جمله کشاورزی است.

مومنی با بیان اینکه، اکثر ماشین الات وارد شده مستعمل بوده و در کشور تعمیر می شوند، افزود: واردات بی‌رویه هم موجب کاهش اشتغال شده و هم ضربات جدی به بخش تولید کشور زده است.

وی با اشاره به لزوم تخصصی‌ کردن واردات اضافه کرد: شرکت کمباین‌سازی از توانایی و ظرفیت لازم برای پاسخگویی به تمام نیاز کشور به کمباین برخوردار است و در صورت ارائه برنامه عملیاتی توانایی لازم برای تامین نیازهای کشور و حتی صادرات به کشورهای دیگر را دارد.

کمباین های وارداتی علیه برند 40 ساله کمباین سازی ایران

مدیرعامل کمباین‌سازی ایران با بیان اینکه واردات بی‌رویه در زمینه ماشین‌آلات کشاورزی موجب خروج کمباین از چرخه تولید کشور می‌شود، گفت: برند کمباین‌سازی ایران در اراک یکی از نام های نمونه در سطح منطقه است که نباید اجازه داد  با واردات بی رویه به آن ضربه خورده و از چرخه تولید خارج شود.

       

مومنی گفت: کمباین‌های ساخته شده در این شرکت از 40 سال خدمات پس از فروش برخوردار است و می‌توان در کوتاهترین زمان این نوع خدمت را ارائه کرد.

وی با اشاره به اینکه، هر گز وارد نکردن درمان مشکلات است خاطر نشان کرد: خواسته  صنایع مادر کشور، این است برای شرکت‌هایی همانند کمباین و هپکو رقیب متخصص بیاورید.

مدیرعامل کمباین‌سازی ایران ادامه داد: در حال حاضر چهار نوع کمباین، پنج نوع تراکتور در شرکت کمباین‌سازی تولید می‌شود که هم از نظر تنوع و هم از نظر قدرت حرف اول را در منطقه می‌زند.

مومنی بیان داشت: مشکل نقدینگی یکی از مهم‌ترین مشکلات کمباین‌سازی است که باید مسئولان مربوطه زمینه فروش کمباین‌های ساخته شده در این شرکت را فراهم کنند.

نیاز سالانه کشور به 1100 کمباین

وی با انتقاد از نبود برنامه برای ساخت کمباین در کشور اظهار داشت: بر اساس بررسی‌های انجام شده نیاز کشور به کمباین بین یک هزار و 100 تا یک هزار و 200 دستگاه است و این در حالیست که سهمیه ساخت کمباین در سال جاری حدود 326 دستگاه مشخص شده است.

مدیرعامل کمباین‌سازی ایران اضافه کرد: در صورت ساخت 700 دستگاه کمباین در سال شرکت تازه به مرحله سربه‌سری می‌رسد.

مومنی در ادامه با اشاره به بسته سیاست حمایتی گفت: قطع یک باره حمایت‌ها از تولید کمباین موجب فشار می‌شود که می‌طلبد این قطع حمایت‌ها ظرف پنج سال و با برنامه صورت گیرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامه‌های این شرکت برای صادرات تصریح کرد: ساخت 100 دستگاه کمباین برای کشور عراق در دستور کار کمباین‌سازی ایران قرار دارد، ضمن اینکه تاکنون صادارتی نیز به کشورهای ارمنستان، تاجیکستان و تونس انجام شده است.
 

کد خبر 1097358

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha