پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ شهریور ۱۳۸۹، ۱۷:۰۱

طی بیانیه ای عنوان شد؛

جذب حداکثری از مهمات امروز کشور است

جذب حداکثری از مهمات امروز کشور است

جامعه اسلامی مهندسین طی بیانیه ای ایجاد فضای آرامش و جذب حداکثری را نیاز مبرم امروز کشور خواند و تاکید کرد که مخالفت با ائتلاف نیروهای معتقد به نظام به منظور جذب حداکثری خلاف شرع است .

به گزارش خبرگزاری مهر، متن کامل بیانیه جامعه اسلامی مهندسین که در خصوص آخرین تحولات سیاسی روز صادر شده است، بدین شرح است:

مروری بر تحولات سیاسی کشور در ماه‌های اخیر و همچنین تحولات بین‌المللی مرتبط با منافع جمهوری اسلامی ایران جامعه اسلامی مهندسین را بر آن داشت تا به عنوان یکی از تشکل‌های فعال جریان اصولگرا مواضع خود را اعلام نماید. بدین وسیله فرصت رمضان المبارک را مغتنم شمرده و به اهم این موارد اشاره می‌نماییم.
 
اعتقاد ما بر این است که در شرایط کنونی اتحاد جریان اصولگرا بر محور رهبری قانون اساسی و خدمت رسانی و ائتلاف نیروهای معتقد به نظام به منظور جذب حداکثری و ایجاد اعتماد عمومی به نظام در چارچوب ارتقای کار آمدی وظیفه‌ای شرعی و تعمد در مخالفت با آن خلاف شرع است. این مهم را مستند می‌نماییم به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای در مراسم افطار کارگزاران نظام که فرمودند اتحاد بین مسئولان کشور فریضه است و مسئولان را به هوشیاری در قرار نگرفتن در چارچوب نقشه دشمن و عدم سلب اعتماد عمومی به نظام فراخواندند. البته این نگاه را نافی وجود اختلاف سلایق در نحوه اجرا ندانسته بلکه اختلاف سلیقه را عامل پویایی و رشد دانسته و معتقدیم این گوناگونی دیدگاه‌های اجرایی است که می‌تواند در برهه‌‌های مختلف تحولات اجرایی را به منظور ارتقای کار آمدی فراهم آورد.

ما معتقدیم گستردن عدالت در تمام سطوح و حوزه‌های شخصی و اجتماعی وظیفه مسئولان نظام است و بر آن اصرار می‌ورزیم.

ما بر این باوریم که حاکم شدن اخلاق فردی و اجتماعی و رفتار مسلمانی میان مسئولان نظام نیاز مبرم امروز کشور است و تصمیم گیری و اجرا در فضای آرام، در چارچوب عقلانیت و به دور از اوهام خشم از اولویت‌های امروز است. معتقدیم امروز برخی مساعی خود را بر آتش افروزی در فضای سیاسی کشور مصروف می‌کنند که این تلاش‌ها چنانچه تحت باور تکلیف سیباسی و شرعی باشد و هم اگر با هدایت دشمن بیگانه ضورت گیرد در هر حال خیانت صورت گیرد در هر حال خیانت و مستوجب برخورد نظام خواهد بود. ما بدین وسیله با هشدار به ایادی بیگانگان جاهلان داخلی را به بازگشت به مسیر نظام فرا می‌خوانیم.

جامعه اسلامی مهندسین بر این باور است جذب حداکثری از مهمات امروز کشور است. این اصل را مفید می‌دانیم به معیارهای قانون اساسی و ارزش‌ها.

در مورد مذاکره با آمریکا معتقدیم مادامی که آمریکا از موضع ابر قدرتی خود عدول نکرده و ماهیتا با جمهوری اسلامی ایران مخالف است مذاکره هیچ موضوعیتی ندارد و جمهوری اسلامی ایران می‌بایست در چارچوب عزت، حکمت و مصلحت با ائتلاف سازی در نظام بین الملل به تقابل با نظام سلطه آمریکایی برخیزد. همچنین لازم است با ارتقای مستمر توان دفاعی همه جانبه کشور و بسط آن در منطقه و نفوذ در حوزه بین الملل ظرفیت‌اهی مناسب جهت واکنش شدید متقابل نسبت به تهدیدات نظامی آمریکا فراهم گردد.

همچنین بر این باوریم مدیریت صحیح می‌تواند تهدید تحریم را به فرصت بدل سازد و همچون تجربیات سال‌های گذشته ملت ایران را گامی دیگر در مسیر خود کفایی و خود باوری ملی به پیش برد. معتقدیم بر خلاف خواست نظام سلطه تحریم‌ها تاکنون سبب بالندگی علمی و اقتصادی کشور شده و تحولات عظیم علمی و تکنولوژی ایران عزیز نیس ما حصل این خودباوری است. ورود رسمی جمهوری اسلامی ایران در باشگاه‌ اتمی جهان که به اذعان رسانه‌های بیگانه با راه اندازی نیروگاه اتمی بوشهر رخ داده گواه صادق این مدعا است.

خداوند را بر نعمت درایت رهبر فرزانه انقلاب شاکریم که درایت ایشان در مدیریت کشتی انقلاب نظام را به سلامت از تلاطم طوفان‌های تحریم و تهدید به منزل خودباوری رسانده است.

و در پایان اعلام می‌داریم که ایجاد فضای آرامش نیاز مبرم امروز کشور است و ایجاد اتحاد، ائتلاف و جذب حداکثری وظیفه‌ای شرعی و حکمی حکومتی است.
کد خبر 1139758

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha