ابراهيم شمشيري در گفتگو با خبرنگار سياسي مهربا اشاره به اينكه تمامي تشكل هاي دانشجويي از جمله جامعه اسلامي دانشجويان در عرصه انتخابات به صورت قوي و جدي وارد خواهند شد ، گفت : جامعه اسلامي دانشجويان درصدد رايزني ها با گروههاي مختلف در كشور است و به همين منظور تلاش خود را بر روي تشكيل ستاد انتخابات رياست جمهوري متمركز كرده است .
وي افزود : به خاطر اينكه انتخابات جامعه اسلامي دانشجويان تازه انجام شده است هنوز وارد مباحث اجرايي نشده ايم ولي مشورتهايي را در زمينه انتخابات با گروههاي مختلف انجام داده و خواهيم داد و پيگير وضعيت هستيم .
دبيركل جامعه اسلامي دانشجويان با اشاره به اينكه جامعه اسلامي در تقسيم بندي احزاب سياسي كشور به چپ و راست قرار ندارد؛ گفت : حركت جامعه اسلامي دانشجويان بر اساس اصول و آرمانهاي اصلي انقلاب گام بر مي دارد و سياست آرمانگرايي را دنبال مي كند .
شمشيري گفت : يكي از مسايل مهم كشور ما در حال حاضر برگزاري نهمين انتخابات رياست جمهوري است و جامعه اسلامي دانشجويان نيز اگر به يك جمع بندي نهايي برسد كانديداي مورد نظر خود را براي انتخابات رياست جمهوري معرفي خواهد كرد .
نظر شما