به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، حمید کریمی عصر دوشنبه در گفتگویی با خبرنگاران با اشاره به ارتقاء بخش ریگان به شهرستان و اقدامات انجام شده در جهت ارتقاء دادگاه عمومی بخش به دادگستری اظهار داشت: پیگیریهای مختلفی از سوی مسئولین قضایی استان کرمان و مرکز انجام گرفته و وزیر دادگستری و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی نیز قول مساعدت و پیگیری دادند.
وی در ادامه تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون هزار و سیصد و هشتاد و هفت پرونده در شورهای حل اختلاف شهرستان ریگان رسیدگی شده است.
کریمی افزود: بافت عشیره ای ریگان و روحیه صلح و سازش در بین مردم باعث کارآمدی مناسب شوراهای حل اختلاف شده است که در نهایت از حجم پرونده های ورودی به دادگاه ریگان کاسته است.
وی با اشاره به ورود دو هزار و325 پرونده به شوراهای حل اختلاف در سال گذشته، تصریح کرد: کمتر از یک درصد این پرونده ها به دادگاه ارسال و قریب به 95 درصد به صلح و سازش منجر شده است.
نظر شما