پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ آبان ۱۳۸۹، ۱۱:۲۴

موسوی قوام:

بدهی مالی مهمترین دلیل جرایم غیرعمد در کرمان است

بدهی مالی مهمترین دلیل جرایم غیرعمد در کرمان است

کرمان - خبرگزاری مهر: مدیرعامل ستاد دیه کرمان با اشاره به اینکه مردم اطلاعات حقوقی کامل درباره استفاده درست از چک را ندارند گفت: بیشترین آمار جرایم غیرعمد در زندانهای کرمان مربوط به بدهی مالی است.

سید حجت الله موسوی قوام در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهارداشت: متاسفانه مردم اطلاعات حقوقی کامل درباره مسائل مالی و به خصوص استفاده درست از چکها را ندارند و بانکها باید قبل از قرار دادن چک در دست مردم توضیحاتی به آنها بدهند و مردم را نسبت به تبعات حقوقی چکها توجیه کنند.

وی در ادامه بیشترین آمار زندانیان جرایم غیرعمد زندانهای استان کرمان را در ارتباط با بدهکاران مالی دانست.

موسوی قوام خاطرنشان کرد: حدود 70 درصد زندانیان بدهکاران مالی و30 درصد باقیمانده زندانیان دیه تصادف هستند.

وی تصریح کرد: اعتبار جدید رسیده برای بدهکاران مالی که قصد کلاه برداری نداشته اند 20 میلیون تومان تسهیلات دولتی و قرض الحسنه است که در اختیار آنها قرار می گیرد ولی باید به مدت شش ماه در زندان بمانند و برای شناسایی افرادی که بدهی مالی دارند شرایط خاص در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل ستاد دیه کرمان گفت: این افراد باید در مرحله اول آبرومند و سابقه کیفری نداشته باشند و در مرحله دوم باید نیازمند باشند.

وی همچنین افزود: زندانیان مهریه و نفقه نیز جزء زندانیان جرایم مالی محسوب می شوند.
 

کد خبر 1179461

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha