عبدالرضا آرمانده، مسئول واحد شعر و موسیقی صدا و سیما مرکز کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمانشاه، در این خصوص گفت: گروه موسیقی آوا به سرپرستی علی احمدی که از نه نفراز هنرمندان نوازنده واحد موسیقی صدا و سیمای مرکز کرمانشاه تشکیل شده پس از اجرای موسیقی محلی استان در این جشنواره، مورد تشویق شرکت کنندگان قرار گرفتند و درمرحله پایانی از سوی هیئت داوران به عنوان مقام اول این جشنواره معرفی شدند.
وی با اشاره به جزئیات اثر ارائه شده توسط گروه آوا در این جشنواره، اظهار داشت: اثر ارائه شده در این جشنواره توسط گروه آوا برگرفته از تمامی نغمات بومی و محلی استان کرمانشاه است که با توجه به زحمات و دقت بسیار در جمع آوری این نغمات خوشبختانه در جشنواره نیز مورد توجه قرار گرفت.
آرمانده با اشاره به موفقیت های هنرمندان کرمانشاهی در این جشنواره گفت: در بخش خوانندگی و تک نوازی نی این جشنواره نیز به ترتیب، آقایان پویا خاکپور و محسن نهانی ازهنرمندان واحد موسیقی مرکز کرمانشاه موفق به کسب مقام اول شدند.
مسئول واحد شعر و موسیقی صدا و سیما مرکز کرمانشاه با اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره خاطر نشان کرد: جشنواره سراسری موسیقی بیت و حیران در راستای انتقال موسیقی فولکلور مناطق به نسل های بعد و اشاعه فرهنگ وهنر اصیل ایرانی اسلامی برگزار می شود.
پنجمین جشنواره سراسری موسیقی "بیت وحیران" به مدت دو روز به میزبانی شهر سردشت برگزار شد.
نظر شما