۲۱ مهر ۱۳۸۳، ۱۴:۴۳

رئيس جمهور به 32 نفر از نخبگان كشور نشان دولتي اعطا كرد (2)

بر اساس ماده‌ 22 آيين‌ نامه‌ اعطاي نشان‌ هاي دولتي، طي سال 1382 تعداد 103 نفر از سوي وزارتخانه ‌ها و سازمان ‌ها براي دريافت نشان به دبيرخانه‌ كميسيون بررسي اعطاي نشان ‌هاي دولتي معرفي شدند.

17- محسن خواجه‌ نوري معرفي شده از وزارت كار و امور اجتماعي، نشان لياقت و مديريت درجه سه
محسن خواجه‌نوري پس از طي مراحل مختلف و قبول مسووليت در رده‌هاي مياني وزارت كار و امور اجتماعي از سال 1368 تا كنون به عنوان معاون وزير در روابط كار مشغول فعاليت است .

وي در زمينه بهبود بخشيدن به روابط كار، مبادرت به تهيه و اجراي طرح‌هاي مفيدي همچون بيمه بيكاري و بن كارگري و بازنشستگي پيش از موعد نموده و هم‌چنين در زمينه‌ي تهيه و اجراي نظام ارزيابي و طبقه‌بندي مشاغل كه به يكسان‌سازي و كاهش اختلاف دستمزد در 3500 واحد منجر شده است، گام‌هاي موثر برداشته‌ است. تهيه 41 آيين‌نامه قانون كار و نيز آيين‌نامه كارهاي سخت و زيان‌آور، تنظيم 15 مورد گزارش تحقيقي، تهيه دائره‌المعارف حفاظت و بهداشت كار و ارايه‌ي 23 مورد گزارش حداقل مزد ايشان را مستحق دريافت تقديرنامه‌هاي گوناگون احراز سمت معاون نمونه در جشنواره‌هاي دوم و سوم شهيد رجايي و پژوهشگر نمونه سال 81 نموده است.

 از اين رو به منظور تقدير از توانايي فكري و اجرايي در مديريت، نشان لياقت و مديريت درجه سه به وي اعطا شد.

18- محمود اميري معرفي شده از وزارت صنايع و معادن، نشان لياقت و مديريت درجه سه
محمود اميري از سال 1345 تا كنون تمام همت خود را متوجه افزايش بهره‌برداري و كاربري ماشين‌هاي اداري در كشور نموده و در اين راه تنها به واردات اكتفا نورزيده ‌است.

وي علاوه بر همكاري با شركت‌هاي سازنده خارجي در جهت بومي كردن امكانات و توانايي اين ماشين‌ها، در زمينه‌ي توليد آنها در كشور گام‌هاي موثري برداشته و در حال حاضر يكي از بزرگ‌ترين و پيشرفته‌ترين واحدهاي توليدي در خاورميانه را تحت مديريت دارند.
سعي وي در ارتقاي كيفي اين محصولات و رساندن آنها به سطح قابل رقابت با مشابه خارجي قابل تحسين بوده و انتخاب وي را به عنوان مدير نمونه در سال‌هاي 80 و 81 معنادار مي‌كند.
به منظور تقدير از مديريت شايسته، نشان لياقت و مديريت درجه سه به وي اعطا شد.

19- مهندس سيف‌الله علي‌اصغري معرفي شده از وزارت نيرو، نشان لياقت و مديريت درجه سه
سيف‌الله علي‌اصغري پس از طي مدارج مختلف و تصدي بخش‌هاي فني و اجرايي گوناگون در نيروگاه نكا. در سال 1371 به سمت مديرعامل و رييس هيات مديره اين نيروگاه منصوب شد.
مديريت وي در اين واحد، سرآغاز تحول جدي در بهينه‌سازي و افزايش توليد، بهبود عملكرد، كاهش مصرف داخلي و صرفه‌جويي، استفاده از تحقيقات و آموزش مديران به شمار مي‌رود. به گونه‌اي كه مجموعه‌ي ياد شده در ارزيابي عملكرد نيروگاهها در سال 78 و 79 حائز رتبه‌ اول شده است.

همچنين تلاش‌هاي مهندس علي‌اصغري در زمينه‌ بازسازي نيروگاه بعد از سه بار بمباران و مشاركت در راه‌اندازي و تعمير نيروگاههاي ديگر مانند اراك، همدان و شعيد رجايي قابل ذكر مي‌باشد.
به منظور تقدير از همت و تدبير وي در عرصه‌ي مديريت، نشان لياقت و مديريت درجه سه به ايشان اعطا شد.

20- محمدرضا يزداني‌خرم معرفي شده از سازمان تربيت بدني، نشان لياقت و مديريت درجه سه
محمدرضا يزداني‌خرم با پشتوانه‌ي مديريت در شركت‌هاي پارس خودرو و دخانيات ايران و نيز سازمان‌هاي بنياد جانبازان و مستضعفان از سال 1368 تاكنون رياست فدراسيون واليبال را در سازمان تربيت بدني به عهده دارد.

اين فدراسيون در سايه مديريت ايشان با تحول جدي روبه‌رو گرديد به نحوي كه علاوه بر كسب عنون بهترين فدراسيون ورزشي در سال‌هاي 78 و 79 و 81، عناوين مهم قهرماني و نايب‌قهرماني در رده‌ي نوجوانان و جوانان در سطح بازي‌هاي آسيايي و جهاني را براي رشته‌ي واليبال كشور به دنبال آورد. عنايت ويژه به تربيت حدود 150 مربي بين‌المللي در اين رشته‌ي ورزشي، ساخت يا بازسازي سالن‌ها و فراهم آوردن امكانات و تجهيزات ورزشي نيز از جمله فعاليت‌هاي چشمگير آقاي يزداني‌خرم به شمار مي‌رود.

21- علي دايي معرفي شده از سازمان تربيت بدني نشان شجاعت درجه سه
علي دايي يكي از ورزشكاران به نام كشور در رشته‌ فوتبال به شمار مي‌آيد. اين شهرت بيش از هر چيز مديون اخلاق ورزشي و منش جوانمردانه‌ ايشان در طول سال‌ها حضور در ميدان‌هاي ورزشي است.
وي در طول اين سال‌ها علاوه بر كسب عنوان‌هاي شايسته‌ تيمي از قبيل مقام سومي مسابقات آسيايي 1996 و مقام قهرماني المپيك آسيايي در سال‌هاي 1998 و 2002 توانست عنوان‌هاي ارزنده‌ي فردي از قبيل بهترين گلزن آسيا در سال‌هاي 1993 و 1996، بهترين گلزن جهان در سال 1996 و بهترين بازيكن آسيا در سال‌هاي 1993 و 1999 را از آن خود كند.

دايي نماينده و عضو ثابت بنياد كودك در ايران و سفير حسن‌نيت سازمان يونيسف در نهضت جهاني براي كودكان و نوجوانان نيز هست. با توجه به استفاده‌ شايسته از مجموعه نيروها و مهارت‌هاي بدني در جهت كسب افتخارات فردي و ملي، نشان شجاعت درجه سه به وي اعطا شد.

22- عليرضا حيدري‌زارع معرفي شده از وزارت آموزش و پرورش، نشان ايثار درجه سه
حجت‌الاسلام والمسلمين عليرضا حيدري‌زارع شاغل به تدريس در دبيرستان‌هاي تهران، علاوه بر تلاش در جهت ارتقاي فرهنگ ديني و اخلاق شايسته در ميان نوجوانان و جوانان، به رفع مشكل خاواده‌هاي محروم و تشويق نيكوكاران به ياري نيازمندان توجه جدي نشان داده و در اين زمينه چهره‌اي شاخص يافته‌ است.

وي به‌رغم محدوديت امكانات، يكي از دانش‌آموزان پيشين خود را كه در نتيجه‌ تصادف قطع نخاع شده و در حال حاضر فاقد سرپرست مي‌باشد در منزل شخصي تحت مراقبت و حمايت قرار داده و هزينه‌هاي درماني او را به عهده گرفته ‌است.
به منظور ارج نهادن به اين اقدام شايسته و تجليل از ارزش‌هاي والاي انساني، نشان ايثار درجه سه به وي اعطا مي‌شود.

23- مرضيه حديدچي دباغ معرفي شده از وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح و مركز امور مشاركت زنان نشان ايثار درجه سه
مرضيه حديدچي دباغ مدرس واحد معارف دانشگاه علم و صنعت ايران، فعاليت سياسي خود را مقارن با قيام تاريخي پانزده خرداد آغاز و تا اين زمان بي‌وقفه پي‌گيري نمودند.
وي كه فرماندهي سپاه پاسداران همدان و سه دوره نمايندگي مردم در مجلس شوراي اسلامي را در كارنامه‌ي خود دارد، بعد از انقلاب اسلامي با حفظ حرمت‌ها و ارزش‌هاي شايسته يك زن مسلمان، نقش موثري در پيشبرد اهداف انقلاب و تبيين ديدگاههاي امام خميني (ره) در سطوح داخلي و بين‌المللي داشته و با شجاعت و توان فكري به دفاع از آرمان‌هاي جمهوري اسلامي ايران برخاسته است. هم‌چنين بايد به فعاليت‌هاي سياسي وي قبل از انقلاب اسلامي و همكاري با تشكل‌هاي مبارز دانشجويي كه به دستگيري و شكنجه در زندان منجر گرديد، اشاره داشت.


به منظور ارج نهادن به مجموعه اين تلاش‌ها كه نشان‌دهنده‌ از خودگذشتگي وي در راه به ثمر رسيدن اهداف و تحقق آرمان‌هاي انقلاب و نظام اسلامي است، نشان ايثار درجه سه به نامبرده اعطا شد. 

24-  فاطمه ناهيدي معرفي شده از وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح و مركز امور مشاركت زنان، نشان ايثار درجه سه
فاطمه ناهيدي با عضويت فعال در جامعه آموزش عالي كشور و حضور موفق در عرصه‌ي تدريس و تحقيق، شخصيتي تلاشگر و فداكار از خود به نمايش گذاشته ‌است.

وي قبل از آغاز جنگ تحيملي به انجام فعاليت‌هاي جهادي در مناطق محروم كشور مشغول بوده است، پس از آغاز جنگ، داوطلبانه به نيروي امدادي پيوست و در سال 1359 به اسارت درآمد. پس از طي دوران 4 ساله اسارت، در كنار فعاليت‌هاي تخصصي و علمي خود در رشته‌ي مامايي و اشتغال به تحقيق و تدوين، تلاشگر عرصه‌ي فرهنگ و هنر بوده و از اين رهگذر موفق به دريافت تقديرنامه‌ها و تنديس يادمان چهارمين دوره‌ انتخاب بهترين كتاب سال دفاع مقدس براي تاليف كتاب «چشم در چشم آنان» شده‌اند.

به منظور ارج نهادن به اين كوشش‌هاي چندجانبه كه همواره با ايثارگري و گذشت توام بوده است، نشان ايثار درجه سه به ايشان تعلق مي‌يابد.

25- فريدون توحيدي‌مقدم معرفي شده از وزارت امور اقتصادي و دارايي نشان خدمت درجه سه
فريدون توحيدي‌مقدم با سابقه‌ 45 سال همكاري پيوسته با بانك ملي ايران و حضور در رده‌هاي مختلف شغلي، از جمله صاحب‌نظران و مدرسان امور بانكي كشور به شمار مي‌آيد. بيش از بيست سال عضويت در هيات‌مديره بانك مزبور، نشان‌دهنده‌ توان فكري و كارآيي اجرايي وي مي‌باشد كه به شايستگي در زمينه‌هاي اعطاي تسهيلات و پي‌گيري وصول مطالبات، توزيع مناسب منابع در نتيجه اداره موفق امور مالي و اسكناس و اوراق بهادار بانك و نقش راهبردي و موثر در كميته قبول معاملات به منصه ظهور رسيده و به وي به عنوان يك صاحب‌نظر در امور بانكي به‌ويژه تجزيه و تحليل صورت‌هاي مالي و ترازنامه اعتبار ويژه بخشيده است.
به منظور قدرداني از تلاش پي‌گير و صادقانه در انجام مسووليت‌ها نشان خدمت درجه سه به وي اعطا شد

26- علي‌اكبر سميعي معرفي شده از وزارت امور اقتصادي و دارايي، نشان خدمت درجه سه
علي‌اكبر سميعي كه در حال حاضر معاونت فني و حقوقي سازمان امور مالياتي كشور را بر عهده دارد، همكاري خود را با وزارت امور اقتصادي و دارايي از سال 1346 آغاز نموده و اينك به عنوان يك متخصص امور مالي و مالياتي از تجربه‌اي طولاني و ارزنده برخوردار است.

وي به اتكاي اين تجربه، سهم موثري در تدوين لوايح مالياتي و تهيه‌ آيين‌نامه‌ها و بخشنامه‌ها، تصحيح شيوه‌هاي اخذ ماليات، حل اختلافات، اجراي اصولي قوانين و ابهام‌زدايي از آنها داشته ‌است. هم‌چنين تلاش وي در جهت گسترش فرهنگ ماليات در سطوح عمومي و درون سازماني از طريق شركت در سمينارها و كارگاههاي آموزشي و تدريس در مراكز آموزش عالي قابل يادآوري است. اين فعاليت‌ها در سال 1365 مورد تقدير وزير وقت امور اقتصادي و دارايي نيز قرار گرفته است.
به پاس اين خدمات شايسته، نشان خدمت درجه سه به وي اعطا مي‌شود.

27- ابراهيم عسكريان دماوندي معرفي شده از وزارت صنايع و معادن، نشان خدمت درجه سه
ابراهيم عسكريان دماوندي بنيان‌گذار و رييس هيات‌مديره گروه صنعتي شيشه كاوه كه مشتمل بر تعدادي شركت مي‌باشد، همت خويش را مصروف تامين زنجيره كامل مواد اوليه و تكميل فرآيندهاي ثانويه در صنعت شيشه كشور نموده و در اين مسير به موفقيت‌هاي قابل توجه در زمينه‌ي توليد فرآورده‌هاي مختلف از قبيل شيشه جام و بلورجات صنعتي و خانگي نائل آمده‌ است.
انتقال دانش فني به كشور، اشتغال‌زايي، كاهش واردات و افزايش صادرات از جمله آثار جانبي فعاليت وي مي‌باشد كه از اين جهت بارها به عنوان كارآفرين، صادركننده‌ي نمونه و توليدكننده منتخب معرفي شده‌ است.

عسكريان هم‌چنين اولين و تنها شركت دارنده‌ مجوز ساخت ماشين‌آلات و كارخانجات شيشه را پايه‌گذاري نموده كه در حال حاضر احداث و راه‌اندازي چنين واحدتوليدي را در چند كشور جهان از جمله سوريه، مصر و تونس در دستور دارد.
به پاس خدمات برجسته در طول چند دهه فعاليت، نشان خدمت درجه سه به وي اعطا مي‌شود.

28 - محمد كردبچه معرفي شده از سازمان مديريت وبرنامه ريزى كشور نشان خدمت درجه سه
محمد كردبچه از سال 1358 تاكنون عمدتاً در سمت هاى معاونت دفتر اقتصاد كلان و مديريت كل اين دفتر در سازمان مديريت و برنامه ريزى كشور منشاء خدمات بسيار بوده است.

عهده دارى مسئوليت تهيه بخش درآمدها و چارچوب كلى بودجه كشور طى سالهاى 62 الى 83، مشاركت فعال در تهيه و تنظيم پيش نويس برنامه اول تا چهارم توسعه، طراحى نظام جديد بودجه ريزى در سالهاى اخير، همكارى در انجام مطالعات مربوط به تهيه سند چشم انداز و سياست هاى كلى نظام در كنار ارائه گزارشها و مقالات تحقيقى متعدد و تدريس در مراكز آموزش عالى و دوره هاى بازآموزى از جمله فعاليت هاى شايان توجه وى است .

اين فعاليت ها به دفعات مورد عنايت رييس جمهورى و روساى وقت سازمان مديريت و برنامه ريزى و كميسيون تلفيق بودجه مجلس شوراى اسلامى قرار گرفته است. به منظور تقدير از مجموعه اين تلاشهاى چشمگير، نشان خدمت درجه سه به وى اعطاء مىگردد.

29 - مصطفى صباغ تركان نشان سازندگى درجه سه
مصطفى صباغ تركان طى حدود دو دهه مديريت در بخش برق روستايى با پشتكار، برنامه ريزى و ساماندهى تشكيلات، موفق به ارائه خدمات گسترده به روستانشينان گرديد.
وى ضمن تهيه طرح جامع برق روستايى براى اولين بار در كشور، سطح برخوردارى جمعيت روستايى را از نيروى برق از 41 درصد به 96 درصد ارتقا داده و با بسترسازى در زمينه برقى كردن چاه هاى آب كشاورزى، موجب افزايش سرعت برق رسانى و صرفه جويى در اين زمينه شده است.

زمينه سازى توسعه نيروگاههاى آبى كوچك و نمونه سازى سيستم هاى كاربردى انرژيهاى نو بمنظور جايگزينى آن با انرژيهاى فسيلى از ديگر اقدامات شايان توجه وى است . اين فعاليتها از سوى مسئولان بارها مورد عنايت قرار گرفته است.
به منظور قدردانى از مجموعه اين تلاشها، نشان سازندگى درجه سه به وى اعطا مىگردد.

30 - فرهاد ايزدجو نشان سازندگى درجه سه
دكتر فرهاد ايزدجو علاوه بر مديريت پروژه مطالعات آبرسانى به شهرك شهيد رجايى ماهشهر و اجراى چهار طرح در زمينه بازسازى شبكه هاى توزيع آب شهرهاى خرمشهر و آبادان و نيز بازسازى تاسيسات فاضلاب اين دو شهر را به عهده داشته است كه همگى از طرحهاى بزرگ و مهم اجراشده در دوران بازسازى است .

وى همچنين از سال 1374 تاكنون اجراى طرح نيروگاه دوم سد شهيد عباسپور را عهده دار شده و با بهره بردارى از امكانات داخلى و بكارگيرى روشهاى نوين وايجاد هماهنگى ميان پيمانكاران در طى مدت 9 سال ، اين كار دشوار و پيچيده را به مراحل پايانى رسانده است.

عمليات احداث نيروگاه مزبور به دليل واقع بودن آن دركنار درياچه پر آب سه ميليارد متر مكعبى و تاسيسات موجود سد شهيد عباسپور و در تراز 150 متر پايين تر از سطح آب درياچه سد از موارد كم نظير در عرصه بين المللى بشمار رفته و براى اجراى آن بسيارى از تجهيزات و روشها براى اولين بار طراحى و به كار گرفته شده است.
به منظور قدردانى از تلاش چشمگير در زمينه عمران و آبادى كشور، نشان سازندگى درجه سه به وى اعطا مىگردد.

31 - محمد على حبيب آگهى نشان سازندگى درجه سه
مهندس محمد على حبيب آگهى رييس هيات مديره و مديرعامل شركت جهاد توسعه منابع آب يكى از مديران تواناى كشور دربخش آب و برق بشمار مي آيد.

وى ضمن راه اندازى بزرگترين شركت سدسازى خاورميانه درايران، اجراى طرحهاى بزرگى همچون احداث بزرگترين سد خاكى كشور به نام سد مارون در استان خوزستان، احداث سد كاوشان در استان كردستان و احداث نيروگاه دوم سد شهيد عباسپور را برعهده داشته كه هريك از اهميت ملى و منطقه اى ويژه برخوردار است.

شركت جهاد توسعه منابع آب با مديريت وى دامنه فعاليت خود را از مرزهاى كشور فراتر برده و در حال حاضر پروژه هايى را در كشورهاى يمن و قرقيزستان در دستور كار دارد. با توجه به نقش موثر درتوسعه و آبادانى كشور، نشان سازندگى درجه سه به وى اعطا مي گردد.

32 - محمود اسلاميان نشان كار و توليد درجه سه
محمود اسلاميان در سمت فعلى خود به عنوان مديرعامل فولاد مباركه اصفهان و نيز در سمت پيشين خود به عنوان مديرعامل ذوب آهن اصفهام منشاء خدمات موثردر جهت رشد توليد در اين دو واحد صنعتى مهم بوده است.

طراحى توسعه توازن ذوب آهن و راه اندازى ساير طرحهاى توسعه، برنامه ريزى افزايش توليد فولاد و صدور آن به خارج از كشور، اجراى طرحهاى توليد فولاد كيفى و ابتكار در زمينه سرعت اجراى آنها موجب شده است كه وى بارها مورد تقدير مسئولان ذيربط قرارگيرد و در سال 1381 عنوان صادركننده نمونه را به دست آورد.

به منظور قدردانى از مجموعه فعاليت هاى موثر در افزايش كمى و كيفى توليد در كشور، نشان كار و توليد درجه سه به وى تعلق مي يابد.

کد خبر 120480

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha