پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۸ آذر ۱۳۸۹، ۹:۳۰

خودروهای وارداتی منطقه آزاد صاحب کارت سوخت شدند

خودروهای وارداتی منطقه آزاد صاحب کارت سوخت شدند

اهواز - خبرگزاری مهر: مدیر عامل سازمان منطقه آزاد اروند گفت: با توجه به پیگیریهای صورت گرفته برای تمام خودروهای وارداتی به منطقه آزاد اروند کارت سوخت تهیه و به مالکان این خودروها تحویل داده می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر در اهواز، علی اصغر پرهیزکار افزود: با پیگیریهای به عمل آمده برای تمامی خودروهای وارداتی که در حال حاضر با پلاک منطقه آزاد اروند در شهرهای آبادان و خرمشهر تردد می کنند، کارت سوخت تهیه شده و به مالکین تحویل داده می شود.

وی اظهار داشت: تاکنون 700 کارت سوخت برای ارائه به مالکین خودروهای وارداتی به منطقه آزاد اروند صادر شده که این کارت سوختها همانند کارت سوخت خودروهای داخلی، مخصوص یک خودرو بوده و همراه با درج شماره پلاک و نام مالک در پشت آن است.

پرهیزکار در خصوص نحوه توزیع این کارتها تصریح کرد: مالکین خودروهای وارداتی به منطقه آزاد اروند می توانند با مراجعه به گمرک سازمان منطقه آزاد اروند واقع در بندر خرمشهر با در دست داشتن کارت ملی و کارت خودرو و یا وکالت نامه ثبتی نسبت به تحویل کارت سوخت خودروی خود اقدام کنند.

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد اروند گفت: متقاضیان واردات خودروهای خارجی به منطقه آزاد اروند، 40 روز پس از ثبت پلاک خودرو می توانند کارت سوخت خود را دریافت کنند.

پرهیزکار افزود: نحوه سهمیه بندی سوخت و زمان دریافت سهمیه ماهانه این کارت سوختها هیچ تفاوتی با کارت سوخت خودروهای پلاک ملی ندارد.
کد خبر 1212463

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha