پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ دی ۱۳۸۹، ۱۲:۵۵

آیت الله جنتی:

توسعه پارس جنوبی نشان از بی تاثیری تحریمها دارد

توسعه پارس جنوبی نشان از بی تاثیری تحریمها دارد

بوشهر - خبرگزاری مهر: دبیر شورای نگهبان گفت: به رغم تحریمهای فراوان و فشارهای بیهوده دشمنان، پویایی، حرکت و توسعه پارس جنوبی نشان از عدم تاثیرگذاری تحریمهای ایادی استکبار بر علیه کشورمان دارد.

به گزارش خبرنگار مهر در عسلویه، آیت الله احمد جنتی در سفر خود به منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، در بازدید از فازهای پارس جنوبی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در نخستین سفرم به پارس جنوبی، فضای حاکم بر این منطقه را بسیار پر تلاش و جالب دیدم و کارها در این منطقه به سرعت در حال انجام است.

وی افزود: با وجود همه تحریمهای دشمنان و برخی دوستان که اصلا باور نداشتند و هنوز هم باور نمی کنند این چنین استعداد درخشانی در این کشور به کار گرفته شده اما در پارس جنوبی کارها به خوبی پیش می رود و دوستان ما در صنعت نفت آینده خوبی را در حال پایه گذاری هستند.

دبیر شورای نگهبان افزود: همه مردم و مسئولان خوشحالند که در این مملکت یک انقلاب صنعتی، سیاسی و فرهنگی و همه جانبه به وجود آمده است.

آیت الله جنتی یادآور شد: هم اکنون در آستانه سالروز 9 دی هستیم، روزی که مردم توانستند توطئه دشمنان را خنثی و آنان را سرکوب کنند و آبروی آنان را بریزند.

دبیر شورای نگهبان ادامه داد: کارکنان صنعت نفت در اینجا آبروی ممکلت و نظام جمهوری اسلامی هستند و دنیا بداند که اگر اسلام حاکمیت پیدا کرد نه تنها به جنبه های معنوی انسانها توجه می کند بلکه جنبه های مادی را نیز در نظر دارد.

وی تصریح کرد: مزیت و ویژگی مهم پارس جنوبی این است که تمام کارها به دست توانمند کارکنان انقلابی و اسلامی ایرانی در حال انجام است و این مایه مباهات است.

دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه روزی را پیش بینی می کنیم که دیگران محتاج ما خواهند شد، گفت: تا مدتها پیش دست تکدی ما به سمت دیگران دراز بوده آنها هم به ما ناز می فروختند اما حالا این قضیه برعکس شده است.

وی با بیان اینکه دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی همچنان که در حوزه اقتصادی به زانو درآمده اند در دیگر زمینه ها نیز شکست خواهند خورد، تصریح کرد: ما به خواست خدا و یاری حضرت ولی عصر (عج) و راهنمایی و رهنمودهایی مقام معظم رهبری و تلاش تمام کارگزاران و کسانی که مدیریتها را در دست می گیرند آینده خوبی خواهیم داشت.

کد خبر 1217855

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha