به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، در نخستین ساعات این روز، ده ها دستگاه اتوبوس از مدارس، دانش آموزان را برای بازدید از بخشهای مختلف دانشگاه انتقال دادند.
از نخستین ساعات این روز بازدید از بخشهای ذکر شده با استقبال بسیار خوب بازدیدکنندگان به ویژه دانش آموزان مدارس آغاز شده و بیش از چهار هزار نفر برای بازدید از دانشگاه شهید چمران اهواز، وارد این محیط شدهاند.
امکان بازدید از بخشهای مختلف دانشگاه تا ساعت 17 ادامه داشت.
مکاتبات و اطلاعرسانی به سازمان آموزش و پرورش خوزستان در این خصوص از هفته های گذشته انجام شده و ستاد استقبال مستقر در ورودی دانشگاه با اهدای اقلام و کالاهای فرهنگی و نیز پذیرایی در بدو ورود به دانشگاه از دانش آموزان استقبال کرده و کارشناسانی را به عنوان راهنما در اختیار آنها قرار داد.
روز دانشگاه با درهای باز به منظور ایجاد ارتباط سازنده میان پژوهشگران و دانشگاه و آشنا کردن هر چه بیشتر اقشار مختلف جامعه به ویژه کودکان، نوجوانان و جوانان با فضای دانشگاه و پژوهش و افزایش سطح اطلاعات مراجعهکنندگان در رابطه با محیط دانشگاه، رشتهها، امکانات و تجهیزات و ... دانشگاه در تقویم هفته پژوهش و فناوری کشور به ثبت رسیده است که هر فرد علاقه مند میتواند در آن روز آزادانه و بدون هیچ مجوز یا مدرکی به فضای علم و پژوهش قدم بگذارد و از آن بهرهمند شود.
نظر شما