پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۲ دی ۱۳۸۹، ۱۴:۱۱

سینمای ایتالیا سال 2011 را با اکران فیلم های کمدی آغاز می کند

سینمای ایتالیا سال 2011 را با اکران فیلم های کمدی آغاز می کند

سینمای ایتالیا سال 2011 را با اکران چند فیلم کمدی آغاز کرده است.

به گزارش مهر از پایگاه اینترنتی سینمای اروپا مهم ترین فیلم اکران شده در سینماهای ایتالیا در سال جدید یک کمدی به نام "هابموس پاپام" است که نانی مورتی فیلمساز ایتالیایی آن را کارگردانی کرده است.

پنج سال پس از فیلم " تمساح" مورتی بار دیگر در فیلمی به کارگردانی خود جلوی دوربین رفته است. او در این فیلم نقش روان درمان گری را بازی می کند که برای درمان مشکلات روحی پاپ عازم واتیکان می شود.نقش پاپ را در این فیلم "میشل پیکولی" بازی می کند.

ظرف هفته های آینده دومین قسمت فیلم کمدی " مردان علیه زنان" به کارگردانی فاستو بریتزی اکران می شود.قسمت نخست این فیلم ماه اکتبر گذشته اکران شد و با 5/12 میلیون یورو فروش قابل قبولی را به دست آورد.

" کوالونکامنته " عنوان کمدی دیگری است که در هفته های آینده روی پرده می رود.این فیلم به کارگردانی جولیو مانفردونیا و بازیگری آنتونیو آلبانزه داستان زندگی چتو لا کوالونکه مجری تلویزیونی ایتالیا که بعد ها وارد سیاست شد را روایت می کند.

ظرف سه ماه اول سال 2011 نزدیک به ده فیلم کمدی در سینماهای ایتالیا روی پرده می رود که نشانگر رویکرد طنز آلود سینمای این کشور در ماه‌های اخیر وهمزمان با رشد احساسات مخالف دولت سیلویو برلوسکونی در ایتالیاست.

کد خبر 1223162

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha