پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۸ دی ۱۳۸۹، ۱۴:۱۲

فرهنگی با مهر مطرح کرد:

کسانی که از شاخصه های منشور را ندارند از چهارچوب اصولگرایی خارج شده اند

کسانی که از شاخصه های منشور را ندارند از چهارچوب اصولگرایی خارج شده اند

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: منشور اصولگرایی به دنبال همگرایی بیشتر میان جریان اصولگرا است.

محمد حسین فرهنگی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به انتشار منشور اصولگرایی از سوی جامعتین گفت: هر یک از جریان های اصولگرایی تاثیر گذاری خود را بر جامعه دارند و جامعتین نیز به عنوان 2 تشکل قدیمی از تاثیرگذاری بسزایی در کشور برخوردارند.

وی با بیان اینکه که بنده منشور اصولگرایی را در قالب حل مشکل نمی بینم افزود: جریان اصولگرایی جریانی است که سلایق مختلف را به رسمیت شناخته است و این تنوع سلایق و دیدگاه ها را در قالب فراکسیون های مختلف نیز نشان داده است.

وی افزود: همگرایی میان این دیدگاه های مختلف آثار مطلوبی را به دنبال خواهد داشت و این منشور به همگرایی بیشتر میان جریان اصولگرا می پردازد.

فرهنگی در بیان اینکه منشور اصولگرایی به گونه ای طراحی شده است که هر آن کس که در چارچوب مبانی اساسی اصولگرایی باشد می تواند فعالیت کند و کسانی که از این منشور خارج شده اند از چارچوب اصولگرایی خارج شده اند.

کد خبر 1234968

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha