۹ آبان ۱۳۸۳، ۱۴:۵۶

مدير كل سياسي وزارت كشور :

تنها دافع تهديدات از كشور، حمايت مردم از نظام و حكومت است

مدير كل سياسي وزارت كشور با اشاره به فضاي سياسي و شرايط بين المللي كشور گفت :‌ كشور در شرايطي است كه نياز مبرم به پشتيباني و حمايت مردمي دارد و تنها دافع تهديدات كشور، حمايت مردم از نظام و حكومت است.

به گزارش خبرگزاري مهر ، باقري كه در نشست فرمانداران و بخشداران استان زنجان سخن مي گفت ، درباره اهميت جايگاه اصلاحات در جامعه اظهار داشت: تنها راهكار اصلاح جامعه و كشور تكيه بر اصلاحات تدريجي است كه مقدمات آن در دولت آقاي خاتمي فراهم شده است.

رحمان زاده  استاندار زنجان نيز در اين نشست با برشمردن ويژگي هاي حكومت خوب مانند وجود قانون و مشاركت مردمي در جامعه ، وجود دستگاه قضايي كارآمد ،‌ سلب خشونت و دولت كارآمد و صالح افزود: امروزه نمي توان به حكومتي كه به رشد اقتصادي مي انديشد بدون اينكه به توسعه سياسي ، فرهنگي و اجتماعي اعتنايي داشته باشد، حكومت خوب اطلاق نمائيم.

استاندار زنجان ، تشكيل شوراهاي اسلامي و دهياري ها را از جمله اقدامات ارزنده دولت در بعد سياسي در سال هاي اخير عنوان داشت و گفت: با ايجاد شوراها نقش و جايگاه مردم در صحنه سياسي كشور افزايش يافته و با ايجاد دهياري ها مديريت روستاها وارد مراحل عملياتي و اجرايي شده است.

کد خبر 125699

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha