به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر علی اصغر خانی شهردار منطقه 11 ، با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص ارتقای سرانه فضای سبز و افزایش بوستان های محله ای گفت: این منطقه دارای بافت متراکم و مسکونی است که با توجه به قرار گرفتن در هسته مرکزی شهر تهران به شدت با کمبود زمین مواجه است و هیچگونه فضای خالی برای احداث بوستان ندارد که این امر باعث شده ایجاد فضاهای سبز با مشکلات بسیاری روبه رو شود که مهم ترین آن تملک زمین مناسب برای ایجاد بوستان است.
با اقدامات انجام شده توسط شهرداری منطقه 11 در سالی که گذشت ، 42 هزار متر مربع به فضای سبز این منطقه افزوده شده است.
وی ادامه داد: با وجود تمام مشکلات موفق شدیم زمین مخروبه ای را که در حاشیه بزرگراه نواب بیش از 20 سال به شکل نامطلوبی در آمده و تبدیل به فضای اجتماعی ناهنجاری شده بود ، در نخستین روزهای سال 89 تبدیل به بوستانی سرسبز و زیبا نماییم و از این طریق علاوه بر افزایش 20هزار متر مربع به فضای سبز منطقه ، فضای بسیار زیبایی برای اوقات فراغت خانواده های محله های جنوبی منطقه و حاشیه نواب فراهم شده است.
شهردار منطقه 11 خاطر نشان کرد: اگر نگاه مقایسه ای به وضعیت فضای سبز محله ها از چند سال گذشته تا به حال داشته باشیم ،می توان با اطمینان گفت که اقدامات انجام شده از سال گذشته تاکنون مهم ترین تحولات فضای سبز منطقه است که با احداث بوستان های شهید جلالی،قطب ،شکوفه ،پاتوق محله خوشیاران و ... در حدود 42 هزار متر مربع فضای سبز را در محله ها گسترش دادیم که رشد بسیار خوبی نسبت به سال های گذشته داشته است.
خانی یادآور شد: یکی از مهم تریم برنامه های ما برای سال 90 گسترش فضای سبز در سطح محله ها است و پیش بینی خرید 2 قطعه زمین در خیابان طبرستان و زرین قدم را در برنامه های خود داشته ایم که با تحقق آن 3500متر دیگر نیز به فضای سبز محله ها افزوده خواهد شد . هر چند که با احداث مجموعه بزرگ فرهنگی ،ورزشی تفریحی نینوا با مساحتی در حدود 13 هکتار در جنوب منطقه 11 و ایجاد بوستان و فضای سبز تفریحی در بخش قابل توجهی از آن ، کمبودهای این منطقه در فضای سبز تا حدودی رفع خواهد شد.
مجموعه فرهنگی نینوا در ضلع جنوبی منطقه 11 در مجاورت محله های متراکم و پر جمعیت عباسی ،رباط کریم ،انبار نفت ، و ... واقع شده و عملیات اجرایی آن آغاز شده است.
کد خبر 1278012
نظر شما