۱۶ فروردین ۱۳۹۰، ۱۵:۳۰

بقایی:

اجلاس سران غیر متعهدها بهترین حرکت در حوزه دیپلماتیک است

اجلاس سران غیر متعهدها بهترین حرکت در حوزه دیپلماتیک است

اصفهان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور گفت: برگزاری اجلاس سران غیر متعهدها ‌نشان‌دهنده ثبات و امنیت کشور و حرکتی مهم درحوزه دیپلماتیک و سیاسی است.

به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، حمید بقایی ظهر سه شنبه در مراسم کلنگ زنی احداث سالن اجلاس سران با بیان اینکه اصفهان مایه فخر و مباهات تمامی ایرانیان در داخل و خارج کشور است، اظهار داشت: بدون شک اصفهان یکی از شایسته ترین گزینه ها برای برگزاری اجلاس سران غیر متعهد است.

وی با اشاره به اینکه برگزاری اجلاس و ایجاد امکانات آن یکی از موضوعات و صنایع جدید اقتصادی در دنیا به شمار می رود، افزود: کشورهای مختلف، سالنها و امکانات اقامتی را برای برگزاری این نشستها احداث می کنند تا از نظر اقتصادی رونق یابند.

معاون رئیس جمهور یادآور شد: اکثر این هتلها و سالنها به صورت پیش ساخته بنا شده و زمان کوتاهی برای ساخت این پروژه های بزرگ صرف شده است.

وی اضافه کرد: احداث این مجموعه سالنها در اصفهان تحول اقتصادی را برای ایران و اصفهان به همراه دارد  و به عنوان منبعی اقتصادی برای شهر اصفهان به حساب می‌‌آید و فرصتی مغتنم برای عرضه هر بیشتر فرهنگ و تمدن ایران به جهانیان است.

بقایی با اشاره به اینکه دنیای آینده، دنیای ارتباطات است و در آینده ما شاهد نشستها و اجلاسها در دنیا خواهیم بود، تصریح کرد: برگزاری اجلاس سران غیر متعهدها در اصفهان مانور سیاسی و دیپلماتیک برای نمایش ثبات و امنیت جمهوری اسلامی ایران است.

وی خاطرنشان کرد: احداث این نوع سالنها از استان اصفهان آغاز شد و باید در تمامی شهرهای کشور چنین امکاناتی فراهم آید و برای ما اصفهان، کیش، فارس و یا تبریز تفاوتی نمی کند.

رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور اضافه کرد: در حال حاضر در کشورهای حوزه خلیج فارس به شدت به سمت ساخت سالنهای سران در چند شهر خود روی آورده اند

وی با بیان اینکه در سفری که با رئیس جمهور برای شرکت در نشست مجمع عممومی سازمان ملل به نیویورک داشتم تمامی شهر به حال فوق العاده درآمده بود، تاکید کرد: مردم نهایت همکاری را با مسئولان برگزاری و امنیتی شهر داشتند  و درآمد آمریکا از سالنها و برگزاری اجلاسها  بسیار زیاد است و باید زمینه کسب این درآمدها را ما نیز باید در کشورمان فراهم کنیم.

بقایی با اشاره به برگزاری جشن جهانی نوروز در تهران و حضور روسای جمهور پنج کشور منطقه در ایران تصریح کرد: در شرایطی که منطقه در آتش و دود به سر می برد حضور این مقامات بین المللی در کشور حاکی از وجود امنیت و ثبات ایران بود.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود با بیان اینکه در برگزاری اجلاس سران غیر متعهدها باید مباحث زیادی مورد توجه قرار گیرد، تاکید کرد: مسایل بهداشتی، بیمارستانی، غذایی، امنیتی، راه های هوایی و زمینی و هتلها و مکانهای تفریحی و گردشگری باید به صورت منسجم و هماهنگ باشد.

معاون رئیس جمهور اظهار داشت: باید ستادی برای برنامه ریزیهای این اجلاس به موازات تهران به ریاست استاندار در اصفهان تشکیل شود و تمام دستگاه های شهر اصفهان برای در زمان برگزاری اجلاس سران غیر متعهدها بسیج باشند.

به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، سالن اجلاس سران کشورهای عدم تعهد در مجاورت مجموعه شهید کشوری و در جنوب شرق اصفهان احداث می شود.

همچنین همزمان با آغاز ساخت سالن اجلاس سران عدم تعهد،عملیات احداث دو هتل بزرگ در حد هفت ستاره نیز در اصفهان آغاز شد.

زمان برگزاری اجلاس سران 116 کشورغیرمتعهد جهان و 27 کشورعضو ناظر، نیمه دوم سال 91 است.

کد خبر 1282198

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha