پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۹:۲۸

کاندولیزا رایس:

کشف مخفیگاه بن لادن در پاکستان نگران کننده است

کشف مخفیگاه بن لادن در پاکستان نگران کننده است

وزیر امور خارجه پیشین آمریکا از افشای زندگی مخفیانه سرکرده به هلاکت رسیده القاعده در پاکستان ابراز نگرانی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، "کاندولیزا رایس" وزیر خارجه دولت "جرج بوش" در گفتگو با شبکه تلویزیونی سی ان ان از نگران کننده بودن زندگی مخفیانه "اسامه بن لادن" در پاکستان خبر داد و گفت : واشنگتن و اسلام آباد باید بدانند چگونه چنین اتفاقی رخ داده است.

وی با اشاره به کشته شدن بن لادن در حمله کماندوهای آمریکایی افزود: اینکه چنین فردی مدتها در حومه اسلام آباد زندگی می کرده، چیز خوبی برای پاکستان و آمریکا نیست.

به گفته رایس، "آصف علی زرداری" رئیس جمهوری پاکستان و تیم اطلاعاتی وی باید می دانستند که بن لادن ممکن است در چه مناطقی مخفی شود.

این نخستین بار نیست که پاکستان به کم کاری در یافتن رهبران القاعده متهم می شود. پیش از این مقامات آمریکایی بارها از بی علاقگی اسلام آباد به همکاری با واشنگتن در این زمینه خبر داده اند.

گفتنی است به گفته مقامات آمریکایی، بن لادن در حمله نیروهای آمریکایی به محل زندگی اش در منطقه ابت آباد واقع در نزدیکی پایتخت پاکستان کشته شد.

کد خبر 1304314

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha