پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۹:۰۱

علم الهدی:

عده ای می خواهند دین و ولایت را از هم جدا کنند

عده ای می خواهند دین و ولایت را از هم جدا کنند

مشهد - خبرگزاری مهر: امام جمعه مشهد در هفدهمین همایش هیئتهای رزمندگان اسلام سراسر کشور، گفت: خطری که امروز برای نظام اسلامی تهدید کننده است، جدایی دین و ولایت است که برخی می خواهند این دو مقوله را از هم جدا کنند.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، آیت الله علم الهدی در این همایش که ظهر سه شنبه در مجتمع آیه های مشهد برگزار شد، افزود: جریان های لاییک و ملی مذهبی دیگر خطری برای کشور ندارند اما متحجرین و کسانی که می خواهند دین و ولایت را از هم جدا کنند و در لباس خودی وارد شده اند، خطرناکتر هستند.

وی با اشاره به اینکه کسانی که می خواهند در حمایت از ولایت جلودار باشند، باید الگو و اسوه خود را حضرت ابوالفضل قرار دهند، افزود: حضرت عباس، نمونه ای از ایمان و ولایت مداری است و در ایستادگی و دفاع از ولایت، جان خود را در کف نهاد.

آیت الله علم الهدی خطاب به کسانی که خود را طرفدار ولایت می دانند و در عمل جور دیگری رفتار می کنند، افزود: حتی اگر شرایط فعلی، باب میل شما نباشد، نباید با رکن رکین انقلاب زاویه پیدا کنید چرا که دشمن با کوچکترین حرکت از آن سوء استفاده می کند.

امام جمعه مشهد با اشاره به اینکه در مسائل اجتماعی فکر می کنیم کارهای بزرگی انجام داده ایم و خیلی زود بر اساس احساس خود تصمیم عجولانه اتخاذ می کنیم، افزود: اگر مدعی هستیم ولایت مدار هستیم باید همچون حضرت ابوالفضل بخاطر امام زمان خود آب نخوریم و تا پای جان در این راه، ایستادگی کنیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری، هیئتهای رزمندگان اسلام را دارای ویژگی های منحصر به فرد ذکر کرد و گفت: این هیئتها که شامل رزمندگان 8 سال دفاع مقدس هستند، باید در ابعاد مختلف فرهنگی و سیاسی سرآمد باشند و تغذیه کننده سایر تشکلهای مذهبی باشند.

وی با انتقاد از کسانی که هیئتهای مذهبی را از کار سیاسی بر حذر می دارند، گفت: خطر این فکر و جریان از نفاق بیشتر است.

وی آرمان مشترک هیئتهای رزمندگان اسلام را پیروزی از ولایت و دفاع از نظام اسلامی دانست و گفت: حرکت این هیئتها همان خط سرخ شهادت و رسالت جبهه و جنگ در دوران دفاع مقدس است.

کد خبر 1314411

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha