به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا عسگری صبح دوشنبه در نشست این اداره افزود: ماشینهای کشاورزی نقش تعیین کننده ای در توسعه بخش کشاورزی و تولید محصولات کشاورزی دارد، به نحوی که در شرایط فعلی، تولید انبوه محصول در سطوح بالا بدون استفاده از ماشین تقریبا غیر قابل تصور است.
وی افزود: مکانیزاسیون کشاورزی که تعریفی از کاربرد ماشین در کشاورزی است، بعنوان عامل فنی و اقتصادی تأثیر پذیر از شرایط اقتصادی اجتماعی و فرهنگی بوده و برنامه ریزی های آن با در نظر گرفتن مجموعه این عوامل صورت می گیرد.
عسگری گفت: سازمان جهادکشاورزی استان گلستان قبل از شروع عملیات برداشت غلات همه ساله یکسری تمهیدات برای تسهیل کار کشاورزان در نظر می گیرد و معاینه فنی کمباین ها در سطح منطقه از جمله آن است که پس از بررسی و صدور برگه معاینه فنی بمنظور سلامت دستگاه و تأمین سوخت مورد نیاز آن از اهمیت خاص برخوردار است.
وی خاطر نشان کرد: همه ساله حدود سه هزار دستگاه کمباین در امر برداشت غلات استان با کشاورزان گلستان همکاری دارند و یکی از دلایل مهم صدور برگه معاینه فنی، کاهش ضایعات در موقع برداشت است تا کشاورزان بتوانند محصول بیشتری را در پایان یک فصل کار و تلاش در سبد درآمدی خود داشته باشند.
حدود 400 هزار هکتار از مزارع گلستان تحت کشت گندم است.
نظر شما