به گزارش خبرنگار مهر، علی تیموری ظهر دوشنبه در نشست کمیته برنامه ریزی شهرستان سرایان با اشاره به تخصیص 81 درصدی اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای شهرستان درسال 89 گفت: درصد جذب اعتبارات از سوی دستگاه های اجرایی شهرستان 71 و میزان پیشرفت فیزیکی پروژه ها بیش از 72 درصد بود.
وی تلاش برای جذب اعتبارات در موقع مقرر را یکی از اهداف مهم در سال جهاد اقتصادی برشمرد و ادامه داد: تدوین سند توسعه شهرستان سرایان و حرکت برای دستیابی به اهداف این سند از اولویت های اساسی در شهرستان است.
فرماندار سرایان نیز با اشاره به مشکلات فراروی شهرداری ها درعمران و آبادانی شهرها از کمبود اعتبارات شهرداری ها انتقاد کرد.
محمدعلی مهدی نژاد خواستار توجه ویژه به اعتبارات شهرداری ها شد و تصریح کرد: شهرداری ها در عمران و آبادانی شهر ها نقش ارزنده ای دارند.
وی ضرورت پی گیری مسئولان اداره ها در جذب اعتبارات شهرستان برای خدمت به مردم را یادآور شد و افزود: مدیران باید نسبت به جذب اعتبارات تخصیص یافته در مهلت مقرر اقدام کنند.
فرماندار سرایان اولویت تخصیص اعتبارات را مربوط به پروژه های ناتمام دانست و گفت: هماهنگی و همکاری اداره ها و نهادها لازمه پیشرفت شهرستان است.
نظر شما