پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۶ تیر ۱۳۹۰، ۱۵:۰۲

20 هزار دانشجوی مجرد هدف طرح "خانواده پایدار" خراسان رضوی هستند

20 هزار دانشجوی مجرد هدف طرح "خانواده پایدار" خراسان رضوی هستند

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیر اجرایی طرح جامع خانواده پایدار خراسان رضوی گفت: 20 هزار نفر از دانشجویان مجرد دانشگاه های استان به عنوان جامعه هدف طرح خانواده پایدار انتخاب شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید رضا مرویان حسینی قبل از ظهر دوشنبه با اشاره به اینکه طرح خانواده پایدار از ابتدای مهرماه آغاز می شود، اظهار کرد: 110 هزار دانشجوی مجرد در دانشگاه‌های فردوسی، پیام نور، آزاد و غیر انتقاعی مشهد و هشت شهرستان بزرگ استان تحصیل می کنند که جامعه اصلی برنامه خانواده پایدار را تشکیل می دهند.

وی  ادامه داد: قرار است 10.5  میلیارد تومان از اعتبار این برنامه را استانداری خراسان رضوی و مابقی آن را دستگاه های اجرایی استان تامین کنند.

وی هدف اصلی برنامه جامع خانواده پایدار را افزایش آمار ازدواج و کاهش آمار طلاق در خراسان رضوی عنوان کرد و افزود: برنامه جامع خانواده پایدار باید بتواند  12 هزار و 600 طلاق خراسان رضوی را به دو هزار طلاق کاهش و در کنار آن ازدواج را نیز افزایش دهد.

مرویان حسینی با اشاره به روند تدوین و مشکلات این طرح تصریح کرد: تا کنون 4.5 میلیارد تومان از سهم استانداری به این برنامه تخصیص پیدا کرده است.

وی یادآور شد: با توجه به اهمیت موضوع چنانچه مابقی بودجه پیش بینی شده وصول شود این برنامه روند اجرایی خود را بطور طبیعی ادامه  می دهد و در غیر این صورت مجبور به محدود کردن برخی از بندهای این برنامه ها می شویم.

کد خبر 1345581

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha