به گزارش خبرنگار مهر، سید رضا مرویان حسینی قبل از ظهر دوشنبه با اشاره به اینکه طرح خانواده پایدار از ابتدای مهرماه آغاز می شود، اظهار کرد: 110 هزار دانشجوی مجرد در دانشگاههای فردوسی، پیام نور، آزاد و غیر انتقاعی مشهد و هشت شهرستان بزرگ استان تحصیل می کنند که جامعه اصلی برنامه خانواده پایدار را تشکیل می دهند.
وی ادامه داد: قرار است 10.5 میلیارد تومان از اعتبار این برنامه را استانداری خراسان رضوی و مابقی آن را دستگاه های اجرایی استان تامین کنند.
وی هدف اصلی برنامه جامع خانواده پایدار را افزایش آمار ازدواج و کاهش آمار طلاق در خراسان رضوی عنوان کرد و افزود: برنامه جامع خانواده پایدار باید بتواند 12 هزار و 600 طلاق خراسان رضوی را به دو هزار طلاق کاهش و در کنار آن ازدواج را نیز افزایش دهد.
مرویان حسینی با اشاره به روند تدوین و مشکلات این طرح تصریح کرد: تا کنون 4.5 میلیارد تومان از سهم استانداری به این برنامه تخصیص پیدا کرده است.
وی یادآور شد: با توجه به اهمیت موضوع چنانچه مابقی بودجه پیش بینی شده وصول شود این برنامه روند اجرایی خود را بطور طبیعی ادامه می دهد و در غیر این صورت مجبور به محدود کردن برخی از بندهای این برنامه ها می شویم.
نظر شما