به گزارش خبرنگار مهر، صمد زمانی بعد از ظهر یکشنبه در جلسه شورای مشارکت بهزیستی شهرستان بیله سوار اظهار داشت: اقدامات اولیه و تشکیل هیت امنا و هیئت مدیره این موسسه خیریه برای اخذ پروانه و صدور پروانه تأسیس انجام و بزودی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
به گفته وی این موسسه در قالب تشکل مردم نهاد با اعتبارات مردمی و با نظارت سازمان بهزیستی و در زمینه فراهم کردن شرایط ازدواج برای افراد نیازمند و بی بضاعت فعالیت خواهد کرد.
رئیس اداره بهزیستی بیله سوار همچنین طی گزارشی از عملکرد حوزه مشارکتهای مردمی این شهرستان یادآور شد: در سال گذشته بیش از 400 میلیون ریال کمک نقدی مردمی در بیله سوار جمع آوری شده است.
وی ابراز داشت: این کمکهای مردمی در راستای نگهداری و ارائه خدمت به معلولان، سالمندان، ایتام، آسیب دیدگان اجتماعی و خانواده های بی سرپرست و نیازمندان هزینه شده است.
زمانی تصریح کرد: کمکهای مردمی در این شهرستان در سال گذشته در مقایسه با سال 88 از رشد 62.5 درصدی برخوردار بوده است.
وی میزان کمکهای مردمی به بهزیستی را خوب ارزیابی کرد و متذکر شد: پیش بینی می شود امسال مردم خیر و نیکوکار شهرستان بیله سوار بیش از سال قبل کمکهای نقدی و غیرنقدی داشته باشند.
زمانی وظیفه سازمان بهزیستی را مهم و سنگین برشمرد و عنوان کرد: برای تحقق اهداف این سازمان نیازمند همکاری مردم و اعضا شورای مشارکت بهزیستی به منظور شناسایی افراد خیر و نوعدوست شهرستان و تشویق آنان برای مشارکت هستیم.
نظر شما