پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ مرداد ۱۳۹۰، ۱۶:۵۹

سیر خاطرات سیدتقی درچه‌ای با «سفیر هفت هزار روزه»

سیر خاطرات سیدتقی درچه‌ای با «سفیر هفت هزار روزه»

کتاب «سفیر هفت هزار روزه» خاطرات سیدتقی درچه‌ای از مبارزان پیش از انقلاب در نهضت امام خمینی رحمه الله علیه است که از سوی سوره مهر به زودی به بازار کتاب عرضه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین روحانی صدر درباره این کتاب گفت: مقام معظم رهبری در سال 69 - 70 از مبارزان انقلاب و دوستانشان خواستند خاطرات خود را ثبت و ضبط کنند و در همین راستا سیدتقی درچه‌ای خاطرات خود را بیان کردند.

صدر افزود: البته ناگفته نماند که آقای درچه‌ای در چه مدرسه خان و فیضیه و چه در زندان همراه مقام معظم رهبری بوده‌اند و اگر آیت الله خامنه‌ای برای کاری به تهران می‌آمدند مامن و پناهگاه ایشان منزل آقای درچه‌ای بود و اگر آقای درچه‌ای به مشهد می‌رفت، منزل رهبری را به عنوان پناهگاه انتخاب می‌کرد.

روحانی صدر بیان کرد: در گذشته نیز ایشان بخش‌هایی از خاطرات خود را در محافل مختلف بیان کرده بودند، ولی به صورت مدون نبود. خاطرات وی در زمان بیماری توسط دفتر ادبیات انقلاب اسلامی حوزه هنری ثبت و ضبط شد و در ادامه تدوین این خاطرات به من پیشنهاد شد که به دلیل بکر بودن این خاطرات پذیرفتم.

 وی افزود: تدوین خاطرات را از سال 83 شروع کردم و در این مدت هم با او معاشرت داشتم و هر بار که اشکال یا سوالی پیش می‌آمد برای اصلاح به دیدن او می‌رفتم. سال 85 تدوین خاطرات تمام شد و سال‌های بعد نیز هر بار که مورد تازه‌ای پیدا می‌کردم به این خاطرات اضافه می‌شد.

این نویسنده درباره عنوان کتاب نیز بیان کرد: زمان تدوین خاطرات آقای درچه‌ای دریافتم که خاطرات وی با مجموعه «هفت هزار روز تاریخ ایران و انقلاب اسلامی» شباهت دارد، بنابراین بهترین عنوانی که به ذهنم رسید همین عنوان «سفیر هفت هزار روزه» بود.

روحانی صدر همچنین افزود: البته باید بگویم که وی از هفده سالگی یعنی از سال 1336 تا پیروزی انقلاب اسلامی نامه‌های امام خمینی به علما، مبارزان و بر عکس را منتقل می‌کرد لذا ایشان به عنوان معتمد امام، علما و مبارزان انقلاب مطرح بود.

کتاب «سفیر هفت هزار روزه»؛ خاطرات سیدتقی موسوی درچه‌ای تولید دفتر ادبیات انقلاب اسلامی بوده و سوره مهر آن را در 708 صفحه، قطع رقعی و در تیراژ 2 هزار و 500 نسخه و با قسمت 12 هزار و 900 تومان عرضه می‌‌کند.

کد خبر 1370279

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha