پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ مهر ۱۳۹۰، ۱۲:۵۶

کاظمی:

معیار مصرف برای 35 کالای انرژی بر تعیین شده است

معیار مصرف برای 35 کالای انرژی بر تعیین شده است

گرگان - خبرگزاری مهر: معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان استاندارد کشور، با اشاره به قانون هدفمند کردن یارانه ها گفت: سازمان استاندارد برای 35 کالای انرژی بر و 24 فرآیند معیار مصرف انرژی تعیین کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، بهادر کاظمی ظهر پنجشنبه در همایش بزرگداشت روز جهانی استاندارد گفت: در حال حاضر استاندارد یک فرهنگ عمومی و مطالبه مردم شده است و در ایران به ان توجه می شود.

وی افزود: در حوزه واردات نیز برنامه ریزی شده است که هر کالایی که وارد می شود حتما تاییدیه استاندارد داشته باشد.

وی تصریح کرد: تا بحال هزار و 530 ردیف تعرفه مشمول این قانون شده اند و تا پایان سال  باقی کالا های صنعتی نیز مشمول می شوند.

تمام کالاهای داخلی تحت نشان استاندارد قرار می گیرند

کاظمی افزود: اقدماتی آماده شده است که همه کالاهای داخلی تحت نشان استاندارد قرار بگیرند  زیرا برای ورود به بازارهای جهانی کیفیت حرف ول را می زند.

وی گفت: دایره شمول نظارت سازمان استاندارد از 630 کالا به تمام کالاهای صنعتی تعمیم داده  شده است.

وی اظهار داشت: موضوع مهم اینست که استاندارد تنها به کالا مربوط نیست بلکه همه حوزه های فعالیتی را باید زیر نظر استاندارد برد.

معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان استاندارد کشور تاکید کرد: همه فعالیتها از خط فارسی تا نظام بانکی، محیط زیست و دیگر فعالیتها باید زیر نظر استاندارد باشند.

وی با اشاره به 35 ماده در قانون اساسی که به استاندارد پرداخته است اظهار امیدواری کرد: امیدواریم در استانها کمک و همدلی با سازمان استاندارد برقرار شود که در استان گلستان این همدلی وجود دارد و استانی پیشرو در امر ترویج استاندارد است.

کد خبر 1432042

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha