پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ آبان ۱۳۹۰، ۹:۰۱

مسابقات جهانی وزنه‌برداری/

اصغر ابراهیمی در گروه B دسته 94 کیلوگرم پنجم شد

اصغر ابراهیمی در گروه B دسته 94 کیلوگرم پنجم شد

اصغر ابراهیمی که عنوان باسابقه‌ترین وزنه بردار تیم ایران را یدک می کشد در رقابت‌های گروه B دسته 94 کیلوگرم قهرمانی جهان در فرانسه عملکردی پایین‌تر از حدانتظار داشت و به عنوان پنجمی این دسته بسنده کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ابراهیمی در حرکت یکضرب پس از مهار وزنه 175 کیلوگرم، وزنه 181 کیلوگرم را انتخاب کرد اما 2 بار پیاپی در مهار آن ناموفق عمل کرد تا پس از "انتقام زایروف" از آذربایجان در مکان دوم وزنه برداران این گروه بایستد.

ابراهیمی در حرکت دوضرب هم ابتدا در مهار وزنه 201 کیلوگرمی موفق بود اما این بار وزنه 208 کیلویی سد راه او شد تا در نهایت با حدنصاب 376 کیلوگرم (175 در یکضرب و 201 در دوضرب) در میان وزنه برداران گروه B و C در مکان پنجم بایستد.

با این نتیجه اگر هیچ یک از 11 وزنه بردار گروه A دسته 94 کیلوگرم در رقابت عصر امروز حذف نشوند اصغر ابراهیمی در مکان شانزدهم جهان قرار خواهد گرفت که عنوانی نه چندان خوب برای دارنده مدال نقره بازی‌های آسیایی گوانگجو به حساب می آید.

ابراهیمی در حالی در مسابقات جهانی پاریس با حدنصاب 376 کیلوگرم به کار خود پایان داد که در بازی‌های آسیایی گوانگجو با مجموع 393 کیلوگرم به مدال نقره رسیده بود.

کد خبر 1457667

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha